5 Easy Skin Care Council die u moet weten – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

5 Easy Skin Care Council die u moet weten

1. Vocht is de sleutel tot een gezonde huid

Huidcellen zijn als champignons, ze absorberen vocht uit de lucht en hebben het nodig om vol en gehydrateerd te blijven. Daarom kan uw huid strak en ongemakkelijk aanvoelen als het weer droog is.

2. Krijg je schoonheidsslaap

Tijdens de slaap herstelt uw lichaam zichzelf en uw huid ook. Gebrek aan slaap kan leiden tot een opgeblazen gevoel, donkere randen onder de ogen en een doffe huid. Dus zorg ervoor dat je genoeg slaap krijgt!

Het zonnebrandcrème

Zonschade is een van de belangrijkste oorzaken van rimpels en andere tekenen van veroudering. Vergeet dus altijd om zonnebrandcrème aan te brengen voordat je uit de open lucht gaat, zelfs op bewolkte dagen.

4. Houd uw huid schoon

Vuil en verontreiniging kunnen de poriën verstoppen en leiden tot uitbraken. Dus was je gezicht regelmatig en vergeet niet om make -up te verwijderen voordat je naar bed gaat.

5. Verwaarloos uw nek en uw handen niet

De huid van je nek en je handen is dunner dan op andere delen van je lichaam, dus het is meer blootgesteld aan rimpels en andere tekenen van veroudering. Zorg ervoor dat je elke dag zonnebrandcrème en vochtinbrengende crème aanbrengt.

 

Waarom is de pH -waarde in de huid belangrijk om te weten?

De pH -waarde van de huid is een maat voor de zuurgraad of alkaliteit. Het normale pH -gebied voor een gezonde huid ligt tussen 4,5 en 5,5. Dit betekent dat de huid enigszins zuur is.

De huid wordt constant blootgesteld aan omgevingsfactoren die de pH -waarde ervan kunnen beïnvloeden, b.v. Zweet, cosmetica en zeep. Deze kunnen de huid allemaal eenvoudiger maken.

Wanneer de pH van de huid te alkalisch wordt, kan deze droog, geïrriteerd en vatbaar worden om uit te barsten. Het is daarom belangrijk om producten te gebruiken die zijn ontworpen voor uw huidtype en om producten te voorkomen die de natuurlijke oliën van de huid kunnen verwijderen.

Allergie -Vriendelijke producten.

 

Wat is het optimale/ideale pH -niveau voor de huid?

Het ideale pH -niveau van de huid ligt tussen 4,5 en 5,5. Dit is het normale pH -gebied voor een gezonde huid.

De huid wordt constant blootgesteld aan omgevingsfactoren die de pH -waarde ervan kunnen beïnvloeden, b.v. Zweet, cosmetica en zeep. Deze kunnen de huid allemaal eenvoudiger maken.

Wanneer de pH van de huid te alkalisch wordt, kan deze droog, geïrriteerd en vatbaar worden om uit te barsten. Het is daarom belangrijk om producten te gebruiken die zijn ontworpen voor uw huidtype en om producten te voorkomen die de huid van de natuurlijke oliën kunnen ontnemen.

U kunt de pH -waarde van uw huid testen met lakmoespapier of een pH -meter. Als u een gevoelige huid heeft, is het het beste om een ​​dermatoloog te raadplegen voordat u nieuwe producten gebruikt.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter