Review van de beste zonnebrandmiddelen – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Review van de beste zonnebrandmiddelen

Zonnescherm is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven wanneer de zon schijnt.

Hoewel de meeste mensen in de zomer een mooie bruine kleur willen, is het nog steeds belangrijk om te gebruiken Zonnescherm, dus je vermijdt zonnebrand en andere zonneschade.

Met zeroallergy.nl is al het onze Allergie -Vriendelijke zonnebrandmiddelen AllergyCertified, dus u bent gegarandeerd geen allergische reacties van schadelijke chemicaliën te krijgen.

 

Er moet is een van de merken waarmee we te maken hebben. Derma wordt genoemd in een ongelooflijke hoeveelheid best-in-testen over zonnebrandcrème, en daar is absoluut een reden voor! Ten eerste zijn DERMA -zonnebrandmiddelen te vinden in verschillende SPF- en applicatievarianten. Het is daarom gemakkelijk om de zonnebrandcrème te vinden die je nodig hebt.

Als je het meest in spray -zonnebrandcrème bent, heeft Derma dit - hetzelfde als je meer van gewone lotion houdt.

Derma -zonnebrandcrème is ook erg waterdicht en koraalvriendelijk, dus je kunt de zonnebrandcrème gebruiken, zelfs als je in de zee moet baden. De zonnebrandcrème werkt daarom goed op land en in water. Naast de hoge bescherming tegen de stralen van de zon, bevatten de zonnebrandmiddelen glycerine, oliën en vitamine E, waardoor uw huid mooi zacht en soepel achterlaat.

Bovendien wordt het snel opgenomen in de huid, zodat u na het aanbrengen geen vettig gevoel heeft. Een van de beste dingen van dit merk is dat het wordt gevonden voor zowel volwassenen als kinderen in veel voor verschillende varianten. Het is daarom gemakkelijk om voor iedereen varianten te vinden.

Active by Charlotte Ook genoemd in Best-I-test. De zonnebrandcrème is verkrijgbaar in twee spuitvarianten in SPF 15 en 30. De zonnebrandcrème dringt snel door in de huid en laat het heerlijk zacht.

Active by Charlotte is bedoeld voor een actieve levensstijl - hoewel je ze natuurlijk kunt gebruiken, of je nu een actieve levensstijl hebt of niet - daarom zweet je ook niet gemakkelijk met het zonnebrandcrème, dus het komt in je ogen als je het in het gezicht gebruikt. Bovendien is het zonnebrandcrème ook rif veilig om de koralen en de natuur van de zee te beschermen.

EN! Het hele kan kunnen worden hergebruikt! Het blik moet in metaal zijn terwijl de pomp en het deksel in plastic.

Het is absoluut ook een geweldig pluspunt! Als je van Sprayol Cream houdt, is deze zonnebrandcrème echt goed voor je, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het zweten van het zonnebrandcrème snel. Als u echter een SPF 50 nodig hebt, kijk dan naar enkele andere merken.

 

Naast deze twee merken verkopen we bij nul allergie ook andere goede zonnebrandmiddelen, die allergie zijn. Hoewel deze niet echt in de beste tests worden gezien, zullen we nu durven beweren dat ze ook goed zijn! De zonneschermen van MDerma, Nilens Jord en Ecooking is net als de andere twee waterwerend middel, zodat ze niet in water verdwijnen. Ze worden allemaal snel in de huid geabsorbeerd en laten het niet het vet achter - maar gewoon heerlijk zacht.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter