Recensie van Miild Producten – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Recensie van Miild Producten

Miild is een make -up- en huidverzorgingsmerk dat alleen hypoallergene producten maakt. In feite is het het eerste make -upmerk ter wereld dat de drie erkende certificeringen op hun producten heeft - AllergyCertified, Ecocert Cosmos en het Swan -label. Nadat je de producten hebt geprobeerd, moet je zeggen dat de certificeringen een pluspunt zijn, maar zeker niet het enige!

Kijkend naar de verzameling van Miild van make -upproducten, dan is er niet veel barst over de kleuren. Als je van het wilde kleurrijke Makeuplok houdt, is er misschien niet echt iets dat je enorm interessant vindt. Als je aan de andere kant voor meer natuurlijke en neutrale Makeuplok bent, dan zijn er zeker een aantal echt heerlijke producten voor je!

Laten we beginnen met te praten over de basis voor de make -up - foundation, Concealer en poeder. Miild De foundation is zijdeachtig en geeft een uniforme en matte look - het ziet er heel natuurlijk uit terwijl hij voedende ingrediënten bevat.

De concealer is beschikbaar in verschillende duo's die een goede dekking hebben en zijn gebaseerd op mineralen en sheaboter. Het poeder is ook erg mooi omdat het een semi-matte look geeft zonder het stof op de huid te bekijken.

De paletten van Miild kunnen worden gebruikt als zowel oogschaduw als wenkbrauwen - u hebt daarom een ​​2i1. Met hetzelfde palet kunt u uw wenkbrauwen opstellen en een mooi en neutraal rokerig oog maken. Met het donkere palet kun je gemakkelijk een donkerder rokerig oog maken, dat perfect is voor je avondmake -up.

Zoals eerder vermeld, is het niet de kleurrijke looks die kunnen worden gemaakt met make -upproducten van Miild. Aan de andere kant zijn ze echt goed in de meer gedimde dagelijkse make -up. De verschillende mascara's van Miild zijn ook echt goed en zijn zelfs traanbestendig, zodat ze nergens rennen.

Aan de resterende van het gezicht heeft Miild Ook bronzer, blush en markeerstift. De bronzer is echt goed in het opwarmen van je gezicht, zodat je een heel mooie zomergloed krijgt. De verschillende blushes zijn echt gepigmenteerd en hebben de mooiste kleuren. De highlower is absoluut geweldig om wat spelletjes en lichten aan je gezicht te geven.

Als je het over hebt Miild, dan moet men niet vergeten dat ze ook reinigende producten hebben en dergelijke voor het gezicht. Er is reiniging, serum, room, olie en gezichtsmist.

Miild Producten

Met Miild Daarom heb je alles voor je dagelijkse gezichtsroutine - zowel je gezicht schoonmaken als voorbereiding, evenals make -up. Je hebt de geweldige bonus die je je geen zorgen hoeft te maken over allergieën.

Ben je er Neutraal Makeuplok, dan is het zeker de moeite waard om te kijken Miild Make -up - Of je nu allergieën hebt of niet!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter