Review van Tan Drops – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Review van Tan Drops

Ivy aïas tan druppels Geeft een absoluut mooie zomergloed. In vergelijking met vele andere zelfbruine producten is dit echt gemakkelijk te gebruiken. Je vindt het gemakkelijker om ervoor te zorgen dat je resultaat goed is - we weten allemaal samen hoe andere zelf tan -producten beroertes en vlekken kunnen achterlaten als je niet volledig kunt bepalen hoe je ze kunt toepassen. Ivy Aïas Tan druppels krijgt daarom een ​​enorm pluspunt - zoals veel andere tan druppels - omdat het gemakkelijk is aan te brengen.

IVY AÏA Natuurlijk heeft Tan Drops ook het voordeel dat ze allergie zijn, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over allergieën bij het gebruik van het product.

Net als alle andere zelftanners geeft een goede voorbereiding altijd het beste resultaat. Het is daarom een ​​goed idee om ongeveer 24 uur te exfoliëren en te scheren voordat u het product gebruikt. Op deze manier worden al uw dode huidcellen weggeschrobd en is de huid gevoeliger voor crèmes.

Wanneer u tan druppels moet aanbrengen, meng ze ze met uw gezichtscrème en/of Body lotion - Gebruik het product niet zonder het te mengen met een crème.

Het wordt aanbevolen dat u 2-4 druppels in de crème gebruikt, ze met uw handen mengt en het op de gekozen gebieden aanbrengt-altijd vergeet niet om uw handen daarna goed te wassen.

U kunt echter meer druppels in uw crème gebruiken als u dat wilt. Misschien kun je echt geen kleur op je benen krijgen, dus misschien wil je meer druppels gebruiken, zodat je de heerlijke bruine benen krijgt die je altijd al wilde hebben.

Het hangt allemaal af van hoeveel gloed je wilt in de verschillende delen van het lichaam. De gloed zal geleidelijk worden gebouwd en duurt 3-4 dagen.

Hoe vaak u Tan Drops wilt gebruiken, is helemaal aan u. Je kunt ze elke dag, om de andere dag, een keer per week gebruiken - net zo vaak als je zin hebt om de heerlijke zomerglover te krijgen die je zou willen.

Houd er rekening mee dat de kleur geleidelijk wordt gebouwd, zodat u niet teveel op het lichaam van toepassing bent, omdat u niet denkt dat er iets is gebeurd.

Zodra u een resultaat hebt waar u tevreden mee bent, exfoleer of schrobt u niet te veel op de huid tenzij u een deel van de kleur opnieuw wilt verwijderen.

Het is echter belangrijk om uw huid gehydrateerd te houden om de heerlijke gloed zo lang mogelijk te houden.

Als u tan druppels op het gezicht gebruikt en vervolgens make -up nodig hebt, laat de crème met de bruine druppels ongeveer 5 minuten droog.

Op deze manier zorg je ervoor dat je de gloed niet meteen verwijdert, je zet make -up op.

Tegelijkertijd is het belangrijk om te vermelden dat er geen zonnefactor is in tan druppels. Als je veel in de zon moet blijven, is het nog steeds belangrijk dat je zonnebrandcrème gebruikt om zonneschade te voorkomen.

Met IVY AÏA Tan druppels, je kunt eruit zien alsof je net van vakantie bent teruggekeerd - zonder het risico op zonneschade of allergenen.

Alles zien Allergie -Vriendelijke tan druppels hier

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter