Review: Heerlijk zachte benen met Hevi Sugaring – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Review: Heerlijk zachte benen met Hevi Sugaring

Hier krijg je een overzicht van Hevi Sugaring producten:
Veel vrouwen kiezen ervoor om haargroei te verwijderen op, onder andere, hun benen. We weten allemaal hoe vervelend het kan zijn als je haar benen geschoren dat je knoppen krijgen allemaal voorbij. Producten uit Hevi Sugaring kan een grote hulp om dit te voorkomen.

Er is gewoon niets erger dan de tijd hebben doorgebracht scheren zijn benen, en dan sta je weer met knoppen en ingegroeide haren allemaal voorbij. Hevi Sugaring heeft de oplossing! Er wordt gezegd dat de wassende van het haar minimaliseert knoppen en ingegroeide haartjes. Hevi Sugaring maakt suiker wax, die zowel organische en hypoallergeen, zodat u zeker bent dat u geen allergische reactie van de producten te krijgen.

Als u niet voor het waxen echter Hevi Zoeten heeft nog een aantal super lekkere producten, die op zijn beurt is ecologisch en hypoallergeen, maar tegelijkertijd ook de opkomst van knoppen en ingegroeide haren te minimaliseren - zelfs als u de schraper te kiezen.

Velen zijn zich terdege bewust dat exfoliatie minimaliseert de opkomst van ingegroeide haren en zoete toppen. Hevi Sugaring Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub is een geweldig product dat je huid zijdezacht verlaat. Het scrubben bevat jojoba-olie en kokosolie die de huid hydrateert, terwijl scrubben de huid voorzichtig. Je staat dan weer met de zachtste benen en hebben geen zorgen te maken over knoppen en ingegroeide haren.
Het is ook belangrijk om de huid vocht te geven wanneer je je geschoren.

Hevi Sugaring Pure Benefit Luxe Aloë Vera is een soep lekker product, dat niet alleen hydrateert de huid, maar ook werkt antibacterieel, dat is ook belangrijk als u wilt rode knoppen na het scheren te voorkomen. Aloë Vera lijkt rustgevend op de huid, zodat het roodheid vermindert na het scheren. Aloë Vera is goed voor vele dingen, zodat de gel kan worden gebruikt voor vele andere dingen - het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een after-sun, wondgenezing of wallen onder de ogen. Dus krijg je een product dat is zeer veelzijdig.

Een ander vet ding over zowel Sugar Scrubben en de Aloë Vera Gel is dat ze ook gebruikt kunnen worden bij de bikinilijn. De biologische en hypoallergene ingrediënten in beide producten niet irriteren de meer kwetsbare gebied. Je hoeft niet een zee van verschillende producten voor verschillende delen van het lichaam - dit werk op het hele lichaam.

Met Hevi Sugaring daarom krijg je de zachtste benen - Het maakt niet uit als je hun suiker wax te gebruiken, of gewoon gebruik maken van hun producten voor afwerking na het scheren!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter