Review: Huidproducten van Ivy Aïa – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Review: Huidproducten van Ivy Aïa

Herziening van huidproducten van Ivy Aïa

Ivy Aïa is een huidverzorgingsmerk dat is gemaakt met een focus op kwaliteit en om huidverzorging te maken voor een eenvoudig en duidelijk deel van het dagelijks leven.

Alle producten van Ivy Aïa zijn veganistisch en hebben geen parfums, kleurstoffen, parabenen of allergeenstofstoffen.

Met andere woorden, de producten zijn schoon voor de huid. Tegelijkertijd, bij Ivy Aïa, heeft de aanbeveling die kwaliteit geen fortuin nodig heeft, en daarom zijn hun producten op prijs die iedereen kan deelnemen.

We hebben drie van Ivy Aïas-producten getest om te zien of ze erin geslaagd zijn om kwaliteitsproducten te creëren die de moeite waard zijn om in zijn huidverzorgingsroutine te zijn. De test omvat hun Wimpergroei serum, Reinigingsolie met Macadamia Oil & Vitamine E ook Gezichtscrème met Provitamin B5.


Ivy aïa wimpergroei serum

Verschillende hebben hun blik op het Smart Rocker-serum, zoals vanwege de werkzame stoffen, kunnen de rocker zowel lengte als volheid geven. Ivy Aïa heeft hun eigen tilt-serum gemaakt en na het proberen kunnen we zeggen: Wauw! Net na vier weken kunnen we duidelijke resultaten zien! De wimpers hebben meer lengte opgedaan en het is bijzonder duidelijk als u mascara opneemt.

Het rocker-serum moet eenmaal per dag worden gebruikt en is gemakkelijk aan te brengen, omdat het gewoon moet worden aangebracht in een dunne lijn langs de bovenste kantelrand. De huid moet worden gereinigd en droog worden voordat het serum wordt toegepast en daarom op voordelige wijze kan worden gebruikt in de avond nadat de make-up is verwijderd en de huid is schoongemaakt.

Het rocker-serum kan een gemakkelijkere tintelend gevoel bieden in de fijne huid rond de ogen, maar gelukkig is het vrij normaal en een natuurlijk deel van het proces. We hadden niet eens veel voor dit, die gewoon als een pluspunt moet worden beschouwd.

Het tilt-serum van Ivy Aïa verschilt van veel van de andere serums op de markt door veganistisch te zijn, vrij van parfum en dermatologisch getest. Het serum scoort zeker veel punten op de prijs. Veel van de meest populaire tilt-serums hebben prijzen die zich rond 400 - 500 Kroner bevinden, terwijl Ivy Aïas Tilt Serum kan worden verkregen voor slechts 85 Kroner (!).


We kunnen dus ten zeerste aanbevelen Klimop aïas wimpergroei serumAls je een goedkoper rockerserum wilt, wat tegelijkertijd duidelijke resultaten biedt. We zijn wild met deze kipperzaal en het is al een gewoon onderdeel geworden van onze dagelijkse schoonheidsroutine.


Ivy Aïa Reinigingsolie met Macadamia Oil & Vitamine E

De meesten hebben geprobeerd om thuis te komen met een make-upverwijderaar, bijna alles behalve de make-up, en na gebruik ben je terug met een rode en geïrriteerde huid. Het scenario wordt vrijgegeven voor met IVY aïa's reinigende olie. De reinigingsolie is ongelooflijk mild tegen de huid, wat betekent dat de huid tijdens het gebruik niet geïrriteerd raakt. Tegelijkertijd is de olie rijk aan heerlijke ingrediënten zoals amandelolie, macadamia-nootolie, sheaboter en vitamine E, waardoor de huid zacht en heerlijk blijft.

Het is gemakkelijk om het gezicht met de olie schoon te maken, omdat je het gewoon in cirkelvormige bewegingen moet toepassen en het dan de schuld geven van water.

We kunnen dus veilig schrijven dat het een succesvolle klimop Aïa is om een ​​product te creëren dat het gemakkelijk maakt om de huid schoon te maken en te verzorgen, en dan zijn we vrij wild met waar een heerlijke en gebogen huid voelt nadat je de olie hebt gebruikt.


Ivy Aïa Face Cream met Provitamin B5

Deze gezichtscrème van Ivy Aïa, die zowel bedoeld is voor mensen met een normale en gecombineerde huid, hydrateert en kalmeert de huid terwijl het met regenererende eigenschappen heeft. De crème bevat provitamine B5Zoals na de opname in de huid wordt omgezet in B5-vitamine, en dit is die verlicht, kalmeert en vocht aan de huid geeft. De crème voelt echt lekkend op de huid en droogt snel, zodat je na gebruik niet volledig plakkerig voelt in het gezicht, wat een enorm pluspunt is, want het is iets dat we hebben ervaren met meer gezichtscrèmes. Het betekent ook dat na het aanbrengen van de crème, je niet honderd jaar moet wachten voordat je zijn make-up kunt stoppen zonder dat het met de crème wordt geboekt. De crème kan zowel 's morgens als' s avonds worden aangebracht in verband met iemands gewone vlek routine.


Er is daarom geen Hokus Pokus over de gezichtscrème van Ivy Aïa - het blijft verwijderen en recht wat het belooft, terwijl je het gevoel hebt dat de huid gebogen is, en dan moet het zo gemakkelijk in de huid doordringen.


Wilt u meer lezen over Ivy Aïas-producten of de producten van het huis bestellen, kunt u, onder andere, vond ze op Zero Allergy-website recht hier.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter