Door falengreen haarproducten - ze zijn mooi en ze zijn exclusief! – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Door falengreen haarproducten - ze zijn mooi en ze zijn exclusief!

Door falengreen.

Ze zijn mooi en ze zijn exclusief! Ze heerlijk en effectief haar productenDe kapper gebruikt, en die we meestal overgehaald om te kopen voordat we de kapsalon verlaten.

Helaas bevatten deze producten meestal stoffen die op geen enkele manier kunnen worden gekenmerkt als huid en hypoallergeen. Binnen de kappers is het belangrijk dat de haarproducten zowel verzorgen als hydraterende, maar ingrediënten met precies deze eigenschappen bevatten in veel gevallen, zowel additieven, endocriene verstoringen en allergene stoffen die uiteindelijk als consument aan u kunnen zijn.

 

Een alternatief

Gelukkig is er een alternatief. Door falengreen. Fabrikanten en biedt professionele haarproducten die hypoallergeen zijn en tegelijkertijd met zorg voor het milieu geproduceerd, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en design

De vrouw achter de stad van Focenger heet Dorte Falereensen. Dorte heeft exclusieve, duurzame en hypoallergeen haarproducten ontwikkeld, die in plaats van de schadelijke stoffen, natuurlijke eiwitten en mineralen gebruiken om haar te bevochtigen.

Uitdaging zoals kapper.
Dorte is een getrainde kapper en was terug in de jaren 90 zijn eigen salon. Helaas heeft ze in zijn kappers vaak allergische reacties op de handen ervaren toen ze het haar van de klanten met de kapselproducten van de salon heeft gewassen en gebruikt. Ook was ze zich ervan bewust dat veel van haar collega's hetzelfde probleem hadden, en dat verschillende van de klanten ook allergische reacties kregen.

Deze uitdaging was het begin van de stad Falereensen. In samenwerking met toxicologen en chemische ingenieurs begon ze producten te ontwikkelen, die bij een en dezelfde tijd de strikte eisen van de kapper zouden kunnen ontmoeten op bijvoorbeeld. Vocht en zorg tijdens hypoallergeen en zonder schadelijke chemie.

Complete reeks hypoallergeen-producten
In de loop der jaren heeft Dorte een complete reeks allergie-gecertificeerde producten ontwikkeld. Door de Falengren-serie bestaat onder andere. van haarwas, shampoo, conditioner, volumespray en serum, en alle allergie-gecertificeerde producten kunnen worden gekocht bij nul allergi.dk. Het feit dat de ingrediënten van de hypoallergeenproducten aanzienlijk anders zijn dan in de producten die we meestal weten, hebben geen betekenis in termen van producteigenschappen. De haarproducten leven vol tot de professionele normen in het kapselberoep en alle producten zijn exclusief in zowel kwaliteit als design.

Visie
De visie van Dorte Falengren was en is constant, om de aandacht te vestigen op het gestaag toenemend aantal mensen dat lijdt aan contactallergie en om het optreden van eczeem te verhelpen en te voorkomen dat wordt veroorzaakt door contactallergie.

Door producten te gebruiken die door Allergy-gecertificeerd is gecertificeerd, wordt het risico op het ontwikkelen van contactallergie geminimaliseerd en hebt u tegelijkertijd een garantie dat het product geen parfums bevat, evenals bekende endocriene verstoring en carcinogenen.

Met de zorg voor het milieu
Een extra voordeel van Producten van Falereensen Is dat, naast hypoallergeen en vrij van schadelijke ingrediënten, ook verstandig voor het milieu geproduceerd.

Zeroallergi.dk.

Zeroallergi.dk. Dealer exclusief producten die allergie zijn gecertificeerd. De producten zijn specifiek geselecteerd en de verplichte vereiste is dat alle producten door allergie worden gecertificeerd.

 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter