Derma Eco: biologisch, veganistisch en allergie- en milieuvriendelijk gecertificeerd – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Derma Eco: biologisch, veganistisch en allergie- en milieuvriendelijk gecertificeerd

Derma eco is een Deense Beauty -serie die wordt gemaakt om zowel jij als de omgeving het beste te zijn. De producten zijn vrij van parfum en andere onnodige chemicaliën, maar ze bevatten nog steeds actieve ingrediënten en antioxidanten die je huid voeden, verzachten en zorgen. U krijgt daarom heerlijke producten die ook gecertificeerde allergie en milieuvriendelijk, biologisch en veganistisch zijn.


Daarom hoeft u met Derma Eco geen compromis te sluiten over kwaliteit wanneer u een product wilt dat beter is voor uw lichaam en de omgeving. De kwaliteit is nog steeds top. De producten bevatten alleen goede hydraterende ingrediënten en voedzame oliën:


  • Aloë vera Voeg vocht toe aan uw huid en heeft goede wederopbouweigenschappen.
  • Glycerine is een intense vochtinbrengende crème die ook helpt bij het behoud van de natuurlijke vochtbalans van je huid en de elasticiteit ervan opnieuw opbouwt.
  • Saccharide -isomaat, natriumcitraat is een zeer effectieve vochtinbrengende crème, die zowel soepelheid als zachtheid aan uw huid toevoegt, terwijl het rustgevend maakt tot geïrriteerde en droge huid.
  • Vitamine E. is een natuurlijke antioxidant die helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Het helpt daarom tegen vroege veroudering van uw huid.
  • Shea boter zijn echt hydraterend en zijn rijk aan essentiële vetzuren die een bloedend effect op uw huid hebben en tegelijkertijd de behendigheid en elasticiteit van uw huid behouden.
  • Abrikozen douaneolie Bevat veel vitamines die uw huid veel voedingsstoffen en vocht geven terwijl u de natuurlijke balans van uw huid opnieuw opbouwt.
  • Jojoba olie is ook een absoluut fantastische vochtinbrengende crème die je huid soepeler en elastischer maakt terwijl je je huid ruikt.
  • Amandel olie Voegt ook vocht toe aan uw huid om uw huid zacht, soepel en gezond te houden.
  • Kokosnootolie is een voedende olie die je huid zacht houdt.
  • Koolzaadolie is een verzachtende en beschermende olie met een hoog vitamine E -gehalte.

Een productreeks zoals deze die veel goede certificeringen heeft en allergie is, moeten we onderhandelen op zeroallergy.nl.

U kunt daarom kopen Derma Eco Product Series met ons. We verkopen zowel de heerlijke shampoo, conditioner, body lotion, handcrème, reinigingsgel, lichaamolie en intieme wasbeurt. Hier kunt u gemakkelijk de hele serie vinden, zodat u een meer milieuvriendelijke keuze kunt maken wanneer u een schoon en heerlijk lichaam nodig hebt - geheel zonder allergieën.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter