Is uw huid wegwerpbaar voor een allergische reactie? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Is uw huid wegwerpbaar voor een allergische reactie?

Als u een gevoelige huid bent, weet u hoe frustrerend het kan zijn. Je wilt echt nieuw proberen HypoallergeproductenMaar het is gewoon niet altijd veilig om dit te doen.
Wat als je blijkt? Is de vraag die je vaak altijd een vraag hebt.

Kun je altijd vertrouwen op alle producten die beloven allergeens te zijn, dat is het?

Je moet vaak voorzichtig zijn met wat de producenten beloven. Er kan onaangename verrassingen verbergen achter de gevel van een goed ingepakt en goed op de markt gebrachte product. Vaak, de term hypoallergeen over producten die een minder kans hebben om een ​​allergische reactie te creëren, maar deze niet garanderen.

Bij Zero Allergy denken we niet dat het zo zou moeten zijn, en gelukkig is het hier dat allergie gecertificeerd in en blauwe stempels de producten, zodat je weet dat ze hypoallergeen zijn - al onze producten zijn verklaard!

Volgens de International Association of Dermatologen wijst er 44,6% op dat ze een gevoelige of extreem gevoelige huid hebben. Daarom, als je hier zit en lees en gefrustreerd bent met allergische reactie op je huid - dan ben je zeker niet alleen.

Denemarken is gelukkig een van de pionier voor allergieën voor allergieën en, naast de uitstekende inspanning, die dagelijks wordt verstrekt door allergie-gecertificeerd, richt de regering zich ook op het gebied. In 2018 lanceerde het milieu- en voedselministerie de strategie "Minder Denen met Huddelgi", die niet alleen gericht is op cosmetica, maar ook op allergenen in detergentia, sieraden en speelgoed.

Zoals iets heel unieks, is Denemarken opgericht in 2001 een kenniscentrum voor allergieën die betrekking hebben op de oorzaken van allergieën.

In dit kenniscentrum staat ook toe welke allergieën in de bevolking zijn en onderzoek naar waarom en hoe ze ze moeten bestrijden. Het primaire doel van het centrum is om allergie van consumentenproducten te voorkomen. Het gebeurt zoals vermeld door verzekeringen, monitoring en advies.

Het wordt hieraan aanbevolen dat u langs hun website klikt: https://www.videncenterfordergi.dk/

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter