Filosofie achter Ivy AIA-producten – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Filosofie achter Ivy AIA-producten

Ivy Aïa Skincare.

Ivy Aïa is gemaakt in 2017. De missie was om een ​​huidverzorgingsreeks te maken met zorgvuldig geselecteerde en beproefde ingrediënten die door iedereen kunnen worden gebruikt.

Ivy Aïa wordt gemaakt van het idee dat de huidverzorgingsroutine eenvoudig en efficiënt moet zijn, zonder compromissen. Daarom zijn onze producten zonder allergene stoffen, wreedheid-vrij, 100% veganistisch en bevatten geen parfums, parabenen en kleurstoffen. Wij geloven dat de huidverzorging van hoge kwaliteit betrouwbaar moet zijn. Alle Ivy Aïa-producten zijn allergie-gecertificeerd, ontwikkeld in Denemarken van schoonheidsexperts en getest en goedgekeurd door dermatologen.

Het is eenvoudig - we willen de perceptie wijzigen die kwaliteit gelijk is aan hoge prijzen door huidverzorgingsproducten aan te bieden die u veilig kunt gebruiken zonder de premiumprijs te hoeven betalen.

Ivy Aïa is vervaardigd zonder parfum. Parfum in schoonheidsproducten kunnen allergeen zijn en we denken niet dat het behoort in producten voor huidverzorging. Je kunt daarom absoluut zeker zijn dat er geen geuren zijn in sommige van Ivy Aïas-producten.

Allergie-gecertificeerd is een Danish-gebaseerde internationale certificering, die de ingrediënten van de ingrediëntenlijsten van de producten nauwlettend ondergaat en risicobeoordeling voor allergieën uitvoert. Een certificering van allergie-gecertificeerd garandeert minimaal risico voor allergieën. In verband met productontwikkeling, die Ivy Aïa een nauwe samenwerking met allergie veroorzaakt heeft.


100% veganist is een garantie dat de producten worden vervaardigd zonder dierlijke ingrediënten. Zoals we gaan om het risico van allergie te minimaliseren, gaan we ook in dierenwelzijn. Ivy Aïa is natuurlijk wreedheid-vrij, daardoor ontwikkelings- en productieproces plaatsvinden zonder contact met dieren.

Een dermatologische test onderzoekt de tolerantie van de huid van een product. De test is gemaakt van dermatologen en is een garantie dat ten minste 50 mensen geen negatieve reactie op het product heeft, en daarom is het geclassificeerd als veilig. Een dermatologische test sluit niet uit dat een product in sommige huidreacties kan veroorzaken - daarom is Ivy Aïa ook de allergie veroorzaakt.

Het doel is dat alle Ivy Aïa-producten in plastic in gerecycleerde plastic verpakking bij 2021 moeten zijn. Het proces neemt de tijd, maar wij veranderen het verpakkingsproduct voor product.

Consumer Council Think Chemistry Tests of er problematische chemicaliën in dagelijkse producten zijn. Er zijn 3 verschillende ranglijsten, waar de A-Kolbens-criteria de meest strenger zijn. A-KOLBE-producten bevatten geen problematische ingrediënten of ingrediënten waar er een vermoeden van impact of gezondheidsrisico's is. A-KOLBE-producten worden daarom aanbevolen door de Consumer Council Think Chemistry.

Ivy Aïa is eigendom van Brandfix A / S ∙ Gunnar Clausens Road 40b, 8260 Viby J, Denemarken

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter