Verschillende vormen van eczeem - Word wijzer op uw ExememptyPe – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Verschillende vormen van eczeem - Word wijzer op uw ExememptyPe

Eczeem is een veel voorkomende huidaandoening. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 10% van alle Denen lijden aan een vorm van eczeem? Zowel kinderen als volwassenen kunnen gehinderd worden door eczeem, maar het is gelukkig niet. Bovendien zijn er goede kansen om de symptomen van eczeem te behandelen.

Hier op de pagina kunt u wiser op verschillende soorten eczeem krijgen, zodat u hopelijk ontdekt hoe u zich kunt verhouden tot uw specifieke symptomen.

Ken je type eczeem

Sommige mensen krijgen eczeem één keer of krijgen tijden in hun leven. Anderen lijden aan eczeem in een hogere of mindere mate gedurende het hele leven. Er kunnen veel verschillende oorzaken van eczeem zijn, afhankelijk van het type. Erfgoed kan een rol spelen en dezelfde blikomgeving.

Over het algemeen is eczeem geen gevaarlijke stoornis. Het is echter geen twijfel dat het irritant is om eczeem te hebben, maar met de juiste behandeling kunt u verbeteringen op uw symptomen ervaren. Ongeacht in welke mate u lijdt aan eczeem, het kan een geweldig idee zijn om de reden voor de uitbraak te kennen. Prachtig contact Eczeem, allergisch irriterend eczeem en atopisch eczeem zijn een van de typische vormen van eczeem.

1 - irritatief contact seks

Als uw huid wordt blootgesteld aan irritatie, kunt u worden beïnvloed door contactseks. Dit eczeem treedt meestal op als u bijvoorbeeld vaak de handen wassen of frequent contact hebt met reinigingsmiddelen. Het eczeem kan bewijzen in de vorm van roodheid en zwelling in de huid. Het is belangrijk dat het eczeem wordt behandeld als u de allergische eczeem die zich verspreidt naar andere huidgebieden vermijden.

2 - Allergisch-irriterend eczeem

Als uw huid wordt blootgesteld aan iets dat huidirritatie veroorzaakt en stoffen bevat die allergeen zijn, kan er mogelijk een allergisch prikkelbaar eczeem zijn. Specifiek betekent het dat u niet alleen blootgesteld bent aan irritant eczeem, maar ook allergisch eczeem. Een deodorant kan bijvoorbeeld irritatief eczeem in de oksel veroorzaken. Als het product allergene geuren bevat, kan het ook allergisch eczeem veroorzaken.

3 - atopisch eczeem

Atopisch eczeem, dat ook onder de naam van het eczeem van kinderen gaat, is een frequente vorm van eczeem, zo ongeveer. 20 procent van een vintage ontwikkelt zich. De reden voor het eczeem is onbekend, en tweederde groeit van de ziekte vóór de puberteit. Dit type eczeem komt meestal voor bij enkels en polsen en in elleboogbochten en knuleshagas. Als je hebt gehad - of nog steeds - problemen met atopisch eczeem, wil je waarschijnlijk een zeer gevoelige huid. Atopisch eczeem is een erfelijke huidaandoening. Als een of beide ouders dit type eczeem hebben, is er daarom een ​​groot risico dat het kind ook zal lijden aan atopisch eczeem.

Wat kan ik doen om mijn eczeem te behandelen?

Zodra het eczeem ontstaat, is het belangrijk om een ​​snelle en efficiënte behandeling te krijgen. Behandeling van eczeem kan worden verdeeld in de lokale huid met gels en crèmes en systematische behandeling met tabletten en lichte behandeling. Over het algemeen is een zorgvuldige huidverzorging doorslaggevend als u zeker de symptomen wilt dempen.

Bij nulallergie bieden we alleen producten die allergie zijn die veroorzaakt en getest zijn om volledige allergievrije producten te garanderen. Je kunt onder andere crèmes vinden die de huid beschermen tegen eczeem. De crèmes vormen een beschermende schild over de geïrriteerde huid, zodat het wordt beschermd tegen effecten van, bijvoorbeeld bacteriën. Bovendien wordt het natuurlijke vocht van de huid in evenwicht gehouden, zodat de huid niet uitdrogen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter