Doe je elke dag mooi zonder angst voor allergieën – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Doe je elke dag mooi zonder angst voor allergieën

Velen vinden veel plezier bij het benadrukken van de natuurlijke kenmerken met make-up, en veel gebruik daarom dagelijkse cosmetica.

Helaas zijn de meeste cosmetica gevuld met allergenen, en daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingrediënten in de make-up die u gebruikt. Wil je aan de veilige kant staan ​​als je cosmetica koopt, dan moet je gaan voor producten die allergoed zijn, omdat deze producten zowel huid als hypoallergeen zijn en geen parfum- of endocriene verstoringen bevatten.

We hebben in dit artikel een aantal cosmetische producten verzameld, om u te inspireren om te investeren in producten die iets goeds voor u doen en uw huid terwijl u alle voordelen krijgt die u anders zou hebben gekregen van producten die minder hypoallergeen zijn.


Mascara

Nijl land waterdicht mascara 777

Deze waterdichte mascara van Niens Earth biedt lange wimpers zichtbaar en dankzij de kleine tip kan in de kleinste wimpers, waardoor een intense uitstraling creëren. Mascara strooit niet, en het is waterbestendig, waardoor het perfect is voor de actieve levensstijl, en voor u om op vakantie te zijn, die een mascara nodig heeft die op zijn plaats blijft, zelfs een duik in het zwembad nemen. Mascara, naast het zijn van allergieën ook vrij van dierlijke producten. Je kunt de mascara vinden hier


Mield organische mascara zwart volume bolvormig

Als u geïnteresseerd bent in mascara's die een dramatisch effect geven, dan is deze mascara voor u. Het geeft je hetzelfde effect als valse wimpers, omdat het veel volume biedt, en tegelijkertijd de wimpers scheidt. De borstel is groot en daarom heel gemakkelijk te hanteren, zodat je gemakkelijk je dramatische look kunt bouwen met zoveel lagen als je wilt. Hoe meer lagen, des te meer drama! Naast de allergiewaarde is deze mascara ook zwaan. Vind de mascara van MILED hier.


fundament

Nile bodem tweede huid serum foundation

Deze stichting is perfect voor degenen die een natuurlijkere uitstraling willen. Het heeft namelijk een lichte afdekkracht en laat de huid dus glad en uniform zien in plaats van doctored. Het is ook op water gebaseerd en dus geen olie, en dus heeft het een semi-matte afwerking, die het allemaal geschikt maakt voor degenen die de neiging hebben tot een vette huid. Bovendien bevat het vitamines A, C en E evenals hyaluronzuur, die zorgt voor uw huid en geeft het veel vocht. Je kunt deze basis van de Nile Aarde vinden in verschillende kleurenvarianten hier.


Zandsteen geperst minerale fundering

Deze veganistische basis van het merk zandsteen is een massief mineraalpoeder, dat een lichte tot middelgrote dekking heeft, afhankelijk van hoeveel je het opbouwt op de huid. Het geeft je het gevoel dat je geen basis hebt op wanneer het gemakkelijker op de huid voelt. Eén fundament in vloeibare vorm, en geeft het dan een mooie matte uitstraling. De matte eigenschap maakt het ook geschikt als een instelpoeder. Deze stichting omvat spiegel, zodat u uw make-up gemakkelijk kunt opfrissen. Je kunt minerale fundering vinden hier.


Poeder

Nile bodem mineraal poeder

Dit poeder van Nielsen Aarde explodeert met natuurlijke mineralen die met de natuurlijke balans van de huid werkt. Het is iets mat en zijdeachtig, en dus geeft het je een behoorlijk uniforme huid. Het kan daarom alles wat het perfecte poeder moet. Je kunt het vinden in verschillende kleurenvarianten hier.


MiLd gebakken mineraalpoeder

Dit poeder van MILED kost iets meer dan gemiddeld, maar dat is er een heel goede reden. Het proces achter de kussens is heel bijzonder, omdat het 24 uur wordt gebakken door zwakke hitte om zijn textuur volledig zijdeachtig en heerlijk te maken. Het gaf een semi-matte uitstraling en voelt zich ongelooflijk gemakkelijk op de huid - bijna alsof je helemaal geen poeder hebt. Het poeder kan gemakkelijk op de huid worden opgebouwd met verschillende lagen, zodat u probleemgebieden op de huid kunt bedekken. Naast het worden gecertificeerd door Allergy-gecertificeerd, is het ook gecertificeerd door zowel het Nordic Ecolabel als Ecocert. MiLd Oven-gebakken mineraalpoeder is absoluut een aankoop die u niet kunt ongedaan maken! Vind het hier

 

Oogschaduw

Zandstenen oogschaduw

De oogschaduw van zandsteen wordt gevonden in veel verschillende kleuren, en dan is het ongelooflijk gepigmenteerd, dus het biedt duurzame en intense kleur, en dan gemakkelijk aan te brengen. Vanwege de intense pigmentatie van het product is deze oogschaduw ook geschikt voor gebruik als eyeliner. Het enige wat je hoeft te doen is het oogschaduw nat maken en het toebrengen met een eyeliner-pennen - zodat je gemakkelijk geweldige en unieke looks kunt creëren. Je kunt de oogschaduw van zandsteen vinden in de verschillende kleurenvarianten hier.


Nijl land gebakken minerale oogschaduw

Met dit oogschaduwpalet, bestaande uit vier oogschaduwen, heb je het perfecte basispalet om precies de look te creëren waar je naar streeft. Het oogschaduwpalet bestaat uit vier verschillende kleuren oogschaduw, die elkaar complimenteert, zodat je ze kunt botsen en combineren zoals je wilt en complete en unieke looks creëert. Met dit palet kunt u gemakkelijk meer natuurlijk dagelijks uiterlijk en superdramatisch diner uitmaken. Vind je favoriete oogschaduwpalet van Nile Land hier.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter