Gids: Certificeringen zodat u kunt doen door Roose in de verhuizer – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Gids: Certificeringen zodat u kunt doen door Roose in de verhuizer

Het kan ongelooflijk moeilijk zijn om erachter te komen welke huidverzorgingsproducten hypoallergeen zijn. Daarom kan het een goed idee zijn om de verschillende certificeringen te kennen bij het winkelen voor huidverzorgingsproducten.

Met zeroallergy.nl We verkopen alleen Allergie -Vriendelijke producten die allergie zijn. Bij ons bent u er daarom al voor dat het product deze certificering heeft.

Maar als u meer bewust huidverzorgingsproducten wilt kopen, dan is het goed om de verschillende certificeringen in huidverzorging te kennen. Derma is onder andere een van de merken die het gemakkelijk heeft gemaakt om de certificeringen op de producten te vinden, zodat u ze kalm in de maag kunt kopen.

Bijna alle Derma's producten Vandaag is zowel allergiecertificeerd, Noordse ecolabel en aanbevolen door astma -allergie -Nordic. Tegelijkertijd zijn sommige van hun producten ook gecertificeerd door Ecocert, wat betekent dat ze biologisch zijn.

Als je het moeilijk vindt om erachter te komen wat de verschillende certificeringen betekenen, hier is een gids:

Het Swan -label: is een certificering voor het product om te voldoen aan strikte milieu -eisen en vereisten voor chemicaliën. Dit geldt voor zowel grondstoffen als de productie van het product. Met deze certificering wordt u er daarom voor gezorgd dat het product geen verontrustende stoffen en onnodige chemie bevat. Is een product dat is gecertificeerd met het Swan -label, het is een van de het beste van het milieu.

Ecocert/cosmos: is een certificering dat het product organisch is. De ingrediënten worden daarom gekweekt met respect voor het milieu. Met deze certificering moet ten minste 95% van de op planten gebaseerde ingrediënten organisch zijn, terwijl de biologische ingrediënten ten minste 20% van het product moeten uitmaken (10% als het een product is dat moet worden afgewassen).

AllergyCertified: is een certificering dat het product geen stoffen bevat die allergeen, endocriene verstoorders of carcinogeen zijn. Producten die allergiecertifieer zijn, bevatten daarom geen, onder andere parfum.

Vegan Society: is een certificering dat het product geen dieringrediënten bevat of op dieren is getest.

De blauwe krans: is de certificering voor astma -allergie Denemarken of astma allergie -negisch. Producten met deze certificering hebben een zeer grondige beoordeling van gebruikte chemicaliën, ingrediënten en productieprocessen ondergaan. Het product is daarom grondig beoordeeld met betrekking tot allergierisico's.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter