Gids voor de menstruatiebeker: hoe gebruik je een OrganiCup? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Gids voor de menstruatiebeker: hoe gebruik je een OrganiCup?

Dus u overweegt om over te schakelen naar een menstruatiebeker, maar heeft enkele vragen en andere zorgen voordat u de stap verder gaat.

De Menstrual Cup is een duurzame keuze en plastic vrije manier om met uw menstruatie om te gaan. Hier krijg je een stapsgewijze gids, zodat je goed gekleed bent om aan je Menstrual Cup te beginnen.

Hygiëne: 1e stap

Ten eerste moet de apparatuur worden gesteriliseerd. Zoek een pot water en breng het water aan de kook. Doe de beker 3 tot 5 minuten in de pan. Het product is gemaakt van medische siliconen, dus zorg ervoor dat er voldoende water in de pan naar de beker is, niet roeren de bodem en smelt. Kook de beker ook niet meer dan 5 minuten.

Inleiding: 2e stap

Hier, vergeet niet om uw handen te wassen voordat u de Menstrual Cup introduceert. Haal diep adem en ontspan. Zoals u weet uit de introductie van tampons, zult u de positie vinden die het gemakkelijkst voor u is door verschillende dingen te proberen totdat iets werkt. Alle lichamen zijn anders en iets dat voor u werkt, werkt niet noodzakelijkerwijs voor anderen. Nu moet u de menstruatiebeker vouwen voordat u importeert.

Houd de Menstrual Cup gevouwen tijdens de introductie. Wanneer de beker binnen is, laat het gewoon los en laat het zich ontvouwen. Als het correct wordt ingevoegd, hoort u een pop - dit betekent dat deze een zuigafdichting heeft gecreëerd. Als het het vacuüm niet heeft gemaakt, pak dan de onderkant (niet de stengel) en draai de beker totdat deze zich ontvouwt. U moet de beker niet kunnen voelen, dus als u kunt worden aanbevolen om deze opnieuw in te voegen.

Verwijdering: 3e stap

Als vuistregel moet de beker elk twaalfde uur worden geleegd, maar het is natuurlijk anders dan persoon tot persoon. Wanneer u net begonnen is met het gebruik van de Menstrual Cup, wordt het aanbevolen om deze vaker te legen om erachter te komen hoe vaak u deze moet legen.

Trek bij het verwijderen van de beker licht in de stengel en gebruik je buikspieren om de menstruatiebeker naar beneden te duwen. Geef de bodem van de beker een voorzichtig knijpen om de zuigkracht te verwijderen. Leg de inhoud van de beker in het toilet leeg, spoel deze in de gootsteen en herstelt deze opnieuw.

Na menstruatie 

Zodra u het einde van uw cyclus bereikt, moet de beker worden gesteriliseerd, zodat deze klaar is voor de volgende keer dat u het nodig hebt.

De menstruatiebeker van de almaters is een duurzame en financiële oplossing die u dezelfde vrijheid geeft tijdens uw menstruatie als een tampon.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter