Huidverzorgingsgids – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Huidverzorgingsgids

Huidverzorgingsgids

De hoeveelheid huidverzorgingsproducten in de schappen en talloze goed advies lijkt voor velen overweldigend en een beetje verwarrend. We kunnen dat gemakkelijk begrijpen, en zodra u uw huidtype kent, is het veel gemakkelijker om de juiste producten te vinden voor uw specifieke behoeften. Een goede punt is om je gezicht te wassen in lauw water met een mild reinigingsmiddel. Na een paar uur kunt u vervolgens evalueren of uw huid droog of gecombineerd/vettig aanvoelt. Van daaruit kunt u uw reinigingsproduct en vochtzorg kiezen. Houd er echter rekening mee dat uw huidtype gedurende het jaar kan veranderen, van b.v. Droog in de winter tot meer gecombineerd in de zomer. Daarom is het een goed idee om op te merken hoe uw huid reageert op seizoensgebonden veranderingen.

Droge huid

Droge huid kan gevoelig en "strak" aanvoelen na het reinigen. Je kunt jeuk en schilferige huid ervaren, en als je make-up gebruikt, kun je merken dat het "samen" op het oppervlak van de huid klont. Veel mensen zullen merken dat de huid in de overgangseizoenen droog kan aanvoelen. Een goed advies hiervoor is om te gaan voor producten die de huid hydrateren, verzachten en voeden.

We raden u aan uw huid te reinigen met Ivy Aïa -reinigende olie en vervolgens een vochtboost te geven met Ivy Aïa Face Mist. Maak dan eindig met Ivy Aïa Face Cream Dry Skin en Ivy Aïa oogcrème.

Gevoelige huid

Gevoelige huid kan rood, droog zijn en met een neiging tot jeuk en schedel. De huid voelt geïrriteerd, pijnlijk en met roodheid, zoals bij een allergische reactie. Hier is het een goed idee om voor producten te gaan die de huid kalmeren en hydrateren zodat deze tegelijkertijd goed wordt.

We raden u aan uw huid te reinigen met Ivy Aïa -reinigende olie en vervolgens een vochtboost te bieden met Ivy Aïa Face Mist. Maak uw routine af met het aanbrengen van Ivy Aïa Face Cream Provitamine B5 en Ivy Aïa Eye Cream.

Normale / gecombineerde huid

Als u een normaal gecombineerd huidtype heeft, kunt u overdag met vet in de T-zone (voorhoofd, neus en kin) ervaren. U kunt ook ervaren dat u meer geneigd bent om meer puistjes in dat gebied te krijgen, terwijl de wangen als normaal of droog worden gecategoriseerd. Het is belangrijk om te voorkomen dat je je huid drogen, maar in plaats daarvan te focussen op het exfoliëren en hydrateren van de huid om balans te bereiken.

We raden u aan uw huid te reinigen met Ivy Aïa -reinigende mousse, gevolgd door een vochtboost van Ivy Aïa Face Mist. Maak uw routine af door Ivy Aïa Face Cream Provitamine B5 of Ivy Aïa Oil-Free Moisturizer en Ivy Aïa Eye Cream aan te brengen.

Vette / onreine huid

Een vette huid kan worden gekenmerkt door de T-zone (voorhoofd, neus en kin) of het hele gezicht is vettig, en er is ook meer neiging voor puistjes, poriënpluggen en mee-eters. Als je een vette huid hebt, is het een goed idee om gezichtscrème te voorkomen dat extra olie bevat, maar heeft het hoge vochtcrème toegevoegd om de huid te kalmeren en de huid in balans te houden.

We raden u aan om dubbele te beëindigen met Ivy Aïa die twee keer reinigt, of met Ivy Aïa die de eerste keer mousse reinigt en vervolgens met Ivy Aïa Micellar Water. Geef de huid een vochtboost met Ivy Aïa Face Mist en voltooi de routine door Ivy Aïa olievrije moisturizer en Ivy Aïa oogcrème aan te brengen.

 

Volwassen huid

Een volwassen huid is geen huidtype, maar een aandoening die de huid binnenkomt, hoe ouder we worden. Rijpe huid wordt gekenmerkt door het feit dat het meer rimpels krijgt, pigmentveranderingen en verlies van de elasticiteit van de huid treedt op. Een volwassen huid kan alle bovengenoemde huidtypen zijn, maar vooral voor de rijpe huid is dat het vocht en voeding nodig heeft om in evenwicht te worden gehouden. Het wordt aanbevolen om producten te gebruiken die het regenereren van werken en die vocht toevoegen.

We raden u aan uw huid te reinigen met Ivy Aïa reinigende mousse of Ivy Aïa reinigende olie volgens het huidtype. Geef de huid vervolgens een vochtboost met Ivy Aïa Face Mist en voltooi de routine door Ivy Aïa Anti Age Face Cream en Ivy Aïa oogcrème te gebruiken.

Alles zien Ivy Aïa Producten

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter