Wat is allergie voor een maat? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Wat is allergie voor een maat?

De missie bij Zero Allergy.dk is klaar. We hebben een helle gemaakt, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over allergene producten. Maar wat is allergie voor een maat, welke symptomen moet u zich bewust zijn van wie allergieën krijgt en hoe u het behandelt als het ongeval uit is.

Er zijn enkele onvermijdelijke feiten over allergieën die belangrijk zijn om achter het oor te schrijven.
1. Allergie is een voorwaarde dat primers in overgevoeligheid - ook overgevoeligheid aangewezen.
2. Als u overgevoelig of hypersitief wordt vanwege een reactie van het lichaamsverdedigingssysteem, het immuunsysteem.
3. Allergie kan tijdens iemands levensverwachting verschijnen, maar het is het meest prominent in kinderen en adolescentie.
4. Je kunt veel therapieën voorbij komen, maar het uiteindelijke belangrijk is dat je de stoffen vermijdt die je allergisch reageert. Het is precies hier

Zero Allergic.dk Sets In en biedt alleen om geen allergene producten te verkopen. Klik hier en ga naar onze Hypoallergeproducten.

Wat is allergie?

Een groot deel van de allergieën die opmaakt bij mensen zijn erfelijk. Daarom heeft u onvermijdelijk een groter risico op het ontwikkelen van allergieën als uw ouders al of hebben gehad allergieën. Maar er is echter ook en niet een verwaarloosbaar deel, allergieën die zich ontwikkelen zonder een erfelijke relatie.

Maar wat gebeurt er als je allergieën krijgt?

Bij het ontwikkelen van allergieën is er een overreactie in het immuunsysteem. Het immuunsysteem is ontworpen om het lichaam te verdedigen tegen aanvallen van het bevorderen van medicijnen. Het kan b.v. een virus, bacteriën of parasieten zijn.

Deze werktaak voert het systeem dagelijks uit en meestal zonder problemen. Maar als het gaat om allergieën, gebeurt er een "fout" in ons immuunsysteem. Het systeem vormt antilichamen tegen stoffen in de omgeving die niet kunnen worden gecategoriseerd als net zo schadelijk, zoals b.v. Een virus en dit triggert een allergische reactie.

Hoe meer allergene stoffen, hoe groter de kans dat het immuunsysteem van het lichaam om deze "fout" te maken, wat een van de belangrijkste problemen is om producten zonder allergene stoffen te gebruiken.

Krijg je meteen symptomen?

Bij normale allergieën kan de tijdslijn voor symptomen moeilijk te schetsen zijn. Het kan alles zijn van een onmiddellijke reactie op uurvertraging. Het is en wordt individueel welke hoeveelheid en de invloed van allergene stoffen die nodig zijn om een ​​allergische reactie en de tijdlijn voor reactie te activeren.
Door contact allergie, waar het vaak over heeft, bijvoorbeeld. Huidverzorgingsproducten, in sommige gevallen kan de reactie 24 uur na blootstelling komen.

Wie wordt allergisch?

Als je demografisch uitziet, die wordt geraakt door allergieën, is het vooral de generaties die na 1960 zijn geboren. Dit is vrijwel allerlei allergieën. In recente generaties zijn we aanzienlijk meer in contact geweest met allergene kalenderstoffen, waardoor de impact is bij de toenemende allergie.
Er zijn geen noodcijfers voor het aantal Danes lijken op allergie. Maar wordt geschat op het gebied van 20-25 procent van de bevolking.

 

Erfelijkheid

Zoals eerder beschreven, is Allergy erfelijk. Als je naar een ouderpaar kijkt, waar de helft allergieën heeft, zal er een kans van 20-30 procent zijn dat een toekomstig kind allergieën krijgt. Moeten beide ouders allergieën hebben, worden de kans op een toekomstig kind geboren met allergieën tot 40-50 procent.

Hoe krijg je allergieën voor het leven?

Preventie en behandeling hangt zo vaak af van welke symptomen u ervaart als blootgesteld. De overheersende hoofdpreventie zal altijd zijn om te voorkomen wat een allergische reactie activeert.
Het is ook gebaseerd op dit specifieke feit dat de allergie-gecertificeerd zijn bron neemt. Het gaat over het verwijderen van alle allergene stoffen in de producten en het is erin Producten met de merkallergie gecertificeerd.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter