Wat is allergiecertifieer? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Wat is allergiecertifieer?

AllergyCertified is een internationale allergie -cijfer dat u er extra goed uit kunt zien in uw producten. AllergyCertified is een blauwe stempel dat alleen het product dat u in de hand bevindt geen allergene stoffen bevat.

Met zeroallergy.nl We raden u aan altijd op zoek te gaan naar producten die allergie zijn -gecertificeerd wanneer u winkelt, dit is vooral het geval als u huidallergie hebt of als u het risico op het ontwikkelen van huidallergie wilt verminderen.

Bovendien wilt u misschien allergiecertificeerde producten kiezen als u zwanger bent, omdat allergiecertifie ervoor zorgt dat geen ingrediënten schadelijk zijn voor uw ongeboren kind.
Bij AllergyCertified is alles gecertificeerd van huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make -up, shampoo, intieme producten en nog veel meer.

U kunt een complete lijst met producten vinden www.allergycertified.com.

Een selectie van deze producten is hier te vinden zeroallergy.nl, waar we alleen producten verkopen die allergiecertificeerden zijn en daardoor ook de naam nul allergie waarmaken.

 

Het verhaal achter allergiecertifie

Ewa en Lene zijn de vrouwen achter allergiecertifie. Ze richtten de certificering op in 2014 toen ze van mening waren dat er een gebrek was aan internationale certificering die zich richtte op het vermijden van zowel allergene stoffen als endocriene disruptors.

Tot op de dag van vandaag bestaat Allergy Certified uit de basisvrouwen, EWA en Lene, evenals een adviesbord met veel expert in het veld.
EWA is een toxicoloog, en zonder dieper in te gaan op een technische uitleg van wat een toxicoloog doet, betekent dit dat EWA in -diepgaande kennis en brede kennis heeft van de medicijnen die worden gebruikt bij de productie van schoonheidsproducten. EWA beoordeelt de inhoud van de producten die moeten worden gecertificeerd door AllergyCertified met zijn team en maakt een risicobeoordeling van het product vanuit een allergie -overweging.

AllergyCertified wordt onderscheiden, b.v. Vergeleken met de chemie door te kijken naar de hoeveelheid van de verschillende stoffen in de producten.

De kwantiteit en dus de immigratie van een stof kan van groot belang zijn voor allergiebellen, en daarom is er een belangrijke parameter om te onderzoeken. Als een product daarom het certificaat AllergyCertified heeft ontvangen en u daarom veilig kunt vertrouwen op de hypoallergeniciteit van het product.

Lene STIIL is een opleiding voor communicatie en behandelt al het andere dat ook het dagelijkse leven van een internationaal certificeringmerk volgt.

 

Waarom is het belangrijk dat u op zoek bent naar het allergiecertificeerde merk?

We weten dat veel mensen ons afvragen of het belangrijk is om te zoeken naar een allergische certificering als u geen lijdt aan allergieën.

Het feit is dat allergieën door iedereen kunnen worden ontwikkeld en als u in voldoende hoeveelheid wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en te vaak om uw huid te volgen, dan zult u allergieën ontwikkelen.

Het is daarom belangrijk om voorop te lopen in de producten die u dagelijks gebruikt. Bovendien kunt u ook allergieën ontwikkelen voor geneesmiddelen of producten die al jaren worden gebruikt, maar een verschuiving in iemands evenwicht, omgeving of iets dat volledig derde is, maakt u allergisch.

Het is daarom belangrijk om contact met allergene stoffen volledig en volledig te verminderen.



Hoe werkt AllergyCertified?

Werk wordt zeer professioneel gedaan en met zeer strakke richtlijnen bij AllergyCertified.

Wanneer een product moet worden gecertificeerd, passeert het product een team van toxicologen dat door het analyseren van alle ingrediënten die producten bevatten. De toxicologen geven een beoordeling of het product potentieel allergene stoffen bevat.

Bij het werken met certificeringen, en dit is ook het geval met AllergyCertified, er worden geen garanties gegeven. U kunt merken dat een enkele persoon kan reageren op een ingrediënt waarop iedereen niet zal reageren. Helaas zijn dit de regels van het spel voor allergieën. Maar u zult altijd veel veiliger zijn met een gecertificeerd product dan met een niet-gecertificeerd product.

Bij AllergyCertified gaan ze naar binnen en kijken naar hoe mensen reageren op een bepaald ingrediënt in een bepaald product. Als gebruiker kunt u anders reageren op een ingrediënt in twee verschillende producten en met de samenstelling van andere ingrediënten.

Als voorbeeld kan een ingrediënt in shampoo worden toegestaan, waar je het ingrediënt snel weer spoelt, maar dit is niet toegestaan ​​in een gezichtscrème die op de huid is achtergelaten en moet doordringen om een ​​effect te geven. Het kan ook een ingrediënt zijn dat op de huid is toegestaan ​​maar niet op de lippen is.

Het certificeringsproces is lang en complex, maar het maakt je gewoon als een consument extra zeker van de oprechtheid.

 

Waarom zijn alle producten aan zeroallergy.nl Gecertificeerd door allergiecertifie?

De mensen erachter zeroallergy.nl Het missen van één plaats waar u er zeker van zou kunnen zijn dat alle producten die in de mand werden geplaatst allergie gecertificeerd waren.

Er zijn veel certificeringen, maar niet iedereen is zo alomtegenwoordig in hun analysewerk, en geloofwaardig als allergiecertificeerde. Bovendien was het belangrijk voor ons bij nul allergie dat het een internationale certificering was en op basis hiervan was het gekozen allergiecertifie.

Het is belangrijk om te benadrukken dat alle producten die u vindt zeroallergy.nl is allergiecertified gecertificeerd. Het is dus niet genoeg dat een merk sommige producten heeft die gecertificeerd zijn. Het laat de rest niet worden verkocht zeroallergy.nl. Het zijn alleen de producten die de certificering hebben.

Op het moment van schrijven kunt u producten vinden van de onderstaande merken bij zeroallergy.nlMaar we zijn constant bezig om het bereik uit te breiden, en gelukkig zullen er steeds meer producten zijn die zijn getagd; AllergyCertified.

 

 

Hoe beïnvloedt allergiecertificeerde ontwikkeling?

De prevalentie en erkenning van de allergiecertificeerde heeft een zeer positief effect op de hele markt voor Schoonheidsproducten.

Meer en meer Merken Begint gewoon om producten te ontwikkelen volgens de richtlijnen die zijn uiteengezet vanuit allergiecertificeerde. Het is een enorme positieve ontwikkeling en een enorm merk van diligence voor allergische certificering.

Het kan zijn dat hun logo "One World - One Label" een zelfvervullende profetie wordt als de ontwikkeling op deze manier doorgaat.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter