Wat is afzuiging? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Wat is afzuiging?

Zuiging is een behandeling met haarverwijdering, er is een allergievriendelijk alternatief voor traditionele waxbehandeling. Het is een oude traditie en er wordt gezegd dat ze ouder zijn dan de traditionele waxbehandeling. Zuiging kan worden gedateerd aan de oude Egyptenaren en het is terecht dat de methode vandaag nog steeds bestaat. Zuigkracht omvat een kleverige Sukkemassass die wordt gebruikt in plaats van gesmolten was, en veel mensen melden dat de suiker minder irriterend en pijnlijk is dan traditioneel harsen.

Zuig versus waxen

De meesten hebben gehoord van was. Of het nu de zachte was voor de benen of harde was voor bikiniline, het meest heeft geprobeerd of beschouwd als het idee van een wasbehandeling op een gegeven moment. Waxen gebruikt gesmolten was, die uithardt op ongewenst haar en vervolgens het haar eruit haalt wanneer ze snel en snel weg van de huid wordt getrokken.

Zuiging is een vergelijkbaar proces en wordt vaak genoemd suiker. Maar er is geen wax betrokken, het is belangrijk om vast te stellen. Dus hoe verwijdert suikers harig? De suikermassa smeert op de huid en vervolgens ingetrokken met een swingende beweging. De suiker werkt vanwege zijn kleverigheid als een uitstekende manier om de haren te verwijderen en ze zijn weg in een klik.
Het wordt aanbevolen dat sommige plaatsen crèmes gebruiken voor en na de behandeling om roodheid en irritatie te verminderen.

De ingrediënten van de suikerwas hebben in het bijzonder drie verbazingwekkende eigenschappen die in het onderstaande zijn verdiept. Bij nulallergie veroorzaakte de allergie producten van HEVI, die zijn gemaakt door bekwame VIVI Truelsen en we zijn geen twijfel dat het zal voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten.

Minder pijnlijk

Hevi bodysugararary. Verwijdert gemakkelijk en effectief de haren op het lichaam, en in tegenstelling tot andere wasproducten, gaan de haren uit met de natuurlijke groring van het haar en niet tegenovergesteld. Dit maakt de behandeling minder pijnlijk, geeft minder kapot haar, is het ontslagen op de lange termijn en eindigen het resultaat beter en beter.

Gemakkelijk schoonmaken

Hevi bodysugararary. is een in water oplosbaar product, wat betekent dat het gemakkelijk te reinigen is na de behandeling, gewoon met lauw water. Omgekeerd betekent het ook dat u niet kunt werken met HEVI-bodysugarience als de huid vochtig is, daarom wordt HEVI-poeder gebruikt.

Peeling-effect van dode huidcellen

Eén wil, na behandeling met HEVI Bodysugarience, ervaar een zijdeachtig zacht resultaat, dit komt omdat de ingrediënten ingrediënten ook alle dode huidcellen verwijdert.

Andere wasproducten zijn vaak zo sterk dat ze ook veel van de live huidcellen verwijderen, het kan Hevi bodysugararary. Niet zoals levende huidcellen vochtig zijn.

HEVI Bodysugarience is geschikt voor alle huidtypes en kan zelfs eczeem en psoriasis verbeteren, omdat het de toplaag van dode huidcellen en de genezing van de huid hieronder verwijdert.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter