Welke make -upverwijderaar moet u kiezen? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Welke make -upverwijderaar moet u kiezen?

Melk reinigen, schuim, reinigingsgel, reinigingsbalsem, micellair water enzovoort enzovoort ... Beste kind heeft veel namen.

Maar je weet misschien ook van het gevoel dat het in sommige gevallen meer verwarring dan goed kan veroorzaken, en dat het moeilijk kan zijn om je hoofd en staart te vinden in wat de verschillende reinigingsproducten kunnen en dus hoe je erachter kunt vinden waarvoor het juiste product Just jij bent.

Die verwarring kan ook leiden tot het feit dat je het vinden van het vinden van de jungle van het reinigende producten volledig opgeeft en zo ervoor kiest om de huidverzorgingsroutine over te slaan. Maar het is echter geen goed idee! Voor oude make -up kan leiden tot zowel verstopte prei, geïrriteerde ogen als een droge huid. Je huid heeft een pauze nodig, bijvoorbeeld 's nachts, waar het kan worden toegestaan ​​en herstellen. Daarom is een goede basis voor een mooie, gezonde en gladde huid een goede routine voor huidverzorging, waaronder het reinigen.

Als je een van degenen bent die het bovenstaande niet kan herkennen, lees dan hier en dan heb je misschien het geluk om ergens een opheldering te krijgen.

1 Melk reinigen:

Met een reinigingsmelk krijgt u een reinigingsproductdaar met een diepgaand effectief effectVerwijdert make -up. 

Je masseert de reinigingsmelk goed in de huidmet kleine cirkelvormige bewegingen. Dan kanje reinigt het met een droge of bevochtigde doekof katoenstaafje. Het is een goed idee om eenSchuit achteraf om de laatste te verwijderenOverblijfselen van melk en make -up.

De schoonmaakmelk van Nilens Jord BevatOnder andere voedende Panthenol enBeschermende vitamine E.

Het reinigen van melk kan door alle huidtypen worden gebruikt, maarIs vooral goed voor de droge huid.

2 Schuimschuim:

Met een reinigingsschuim krijgt u een schoonmaakproduct dat op een gemakkelijke en effectieve manier make -up en vuil uit de huid verwijdert.

Je masseert het reinigingsschuim goed in de huid met kleine cirkelvormige bewegingen. Dan kun je het opruimen met water. Bij het gebruik van reinigingsschuim is het belangrijk dat u uw oogmake -up verwijdert met een afzonderlijke oogmake -upverwijderaar voordat u de rest van uw gezicht wast.

De reinigingskom van Ivy Aïa Bevat onder andere B3, die anti -inflammatoir werkt, roodheid en acne kalmeert en pigmentveranderingen kan remmen en de huidbarrièrefunctie en elasticiteit kan verbeteren.

Reinigingschuim kan door alle huidtypen worden gebruikt.

3 Reiniger:

Met een reinigingsmiddel krijgt u een reinigingsproduct dat make -up en vuil van uw huid effectief kan verwijderen.

Je masseert de reinigingsmiddel ver in de huid met kleine cirkelvormige bewegingen. Dan kun je het opruimen met water. Bij het gebruik van reinigingsgel is het belangrijk dat u uw oogmake -up verwijdert met een afzonderlijke oogmake -upverwijderaar voordat u de rest van uw gezicht wast.

De reinigingsgel van Miild Bevat onder andere aloë vera -extract en tarwe -eiwit, dat opvoedt, evenals weddenschappen die helpt bij het behoud van het natuurlijke collageen van de huid.

Reinigingsgel is vooral goed voor de vettige en gecombineerde huid en een huid die de onzuiverheden neigt.

4 Micellair water:

Met een reinigingswater of micellair water krijgt u een alles-in-één reinigingsproduct met verschillende functies in één product.

In feite heb je dit ene product alleen nodig om je huid te reinigen. U kunt het product gebruiken om zowel uw oogmake -up te verwijderen en uw huid te reinigen voor vuil en make -up.

Micellair het water van Ecooking Bovendien helpt het om de collageen- en elastineproductie van je huid te stimuleren. En omvat: aloë barbadensis bladwater, komkommer -extract en vitamine C.

Micellair water kan door alle huidtypen worden gebruikt, maar is vooral goed voor de delicate en gevoelige huid.

5 Reinigende balsem:

Met een reinigingsmiddel krijgt u daar een reinigingsproduct met een dikke en romige textuur, zowel make -up als vuil verwijdert grondig.

Je masseert de balsem in de huid met kleine cirkelvormige bewegingen en laat het een paar minuten werken voordat je deze met lauw water reinigt. Als alternatief kunt u de balsem ook verwijderen met een doek gespoeld in lauw water.

Reinig de balsem van Nilens Jord Heeft een romige textuur die verandert in een zijdeachtige olie op de huid. Het bevat onder andere olijfolie en sheaboter, die helpt om de huid te bevochtigen, te verzorgen en te voeden.

Reinigingsbalsems zijn vooral goed voor de droge en gecombineerde huid.

U kunt alle bovengenoemde producten kopen bij Nuler Allergy.DK, en de rest van onze grote selectie van verschillende schoonmaakproducten zien. Bovendien zijn al onze producten gecertificeerd en kunt u altijd veilig en veilig uw favoriete producten winkelen zonder te speculeren op endocriene disruptors of andere.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter