Hoe Tan Drops te gebruiken – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Hoe Tan Drops te gebruiken

Wie houdt er niet van een heerlijke bruine huid - vooral als de zomer nadert? Niet iedereen heeft de tijd om in de zon te steken - of wil de schade in de zon riskeren - daarom is zelfbruine een echt goed alternatief.

Zelftan is erg populair voor mensen die een heerlijke zon willen gloeien zonder zich zorgen te maken over het risico op zonneschade. Wilt u hypoallergene zelfbruine hebben, misschien wilt u het proberen Tan druppels van IVY AÏA. Tan daalt van IVY AÏA Werkt voor zowel het lichaam als het gezicht - daarom heb je geen twee verschillende producten nodig om een ​​heerlijke zonnegloei te bereiken.

Tan druppels die je gewoon toevoegt aan je normale gezichtscrème en body lotion. Voeg 2-4 druppels toe aan uw gezichts creme, meng het in je handpalmen en breng je hele gezicht aan.

Vergeet niet om daarna je handen grondig te wassen. Als u achteraf make -up moet plaatsen, is het het beste dat u het 5 minuten laat drogen voordat u uw make -up aanbrengt.

Naar het lichaam, je meng je ook gewoon de gekozen druppels in je Body lotion En breng het aan op het lichaam - was je handen weer goed als je klaar bent. Vergeet niet dat Tan -druppels niet alleen kunnen worden gebruikt - ze moeten altijd worden gemengd met een crème.

De meesten willen misschien 2 druppels bruin druppels op het gezicht gebruiken en 4 op het lichaam gebruiken. Dit komt omdat de huid op het gezicht vaak meer zon krijgt dan het lichaam, omdat je gezicht nog steeds veel natuurlijke zon krijgt.

De Heerlijke zongloed Zal geleidelijk worden gebouwd en duurt 3-4 dagen-de meer druppels, hoe meer gloed. U kunt elke dag tan -druppels gebruiken of wanneer u denkt dat het nodig is.

Het hangt allemaal af van welke gloed je wilt bereiken. Tan druppels geven niet zoveel kleur als je kunt worden gebruikt door ander zelfbruine. U kunt daarom tan druppels in uw lichaamslotion gebruiken telkens wanneer u het nodig hebt om een ​​intensere zonnegloei te bouwen als u dit wilt.

Net als bij zelfbruine, houd er natuurlijk rekening mee dat de kleur opbouwt na het aanbrengen. Neem het daarom rustig om meer bruine druppels aan te brengen. Probeer het rustig uit.

Het is belangrijk om te vermelden dat Tan Drops geen Sun -factor bevat, zodat het niet beschermt tegen de stralen van de zon. Daarom, als je heel erg in de zon bent, moet je nog steeds de zonnebrandcrème onthouden, zodat je het risico op zonneschade vermindert.

U moet ook geen tan -druppels gebruiken op een gebroken of beschadigde huid. Let daarom op uw huid bij het gebruik van tan druppels.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter