Waarom kiezen voor nul allergie.dk? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Waarom kiezen voor nul allergie.dk?

Als een specialist en mede-eigenaar van Zero Allergy.dk heb ik een webshop gemist waar alle producten zijn gecertificeerd en waar u veilig huidverzorgingsproducten kunt kopen zonder schadelijke en allergeenstofstoffen. Bij Zero Allergy.dk onderhandelen we exclusief producten die door allergie worden gecertificeerd.

Allergie veroorzaakt is een wereldwijde sticker, en tegelijkertijd de moeilijkste in verhouding tot de inhoud van schadelijke ingrediënten, parfums en conserveermiddelen.

Van mijn dagelijkse werk als specialist, ik weet hoeveel allergisch lijden zowel kinderen als volwassenen beïnvloedt. Ik weet ook dat de belangrijkste manier om allergische huidaandoeningen en eczeem te voorkomen, is om te voorkomen.

Zorg alsjeblieft voor je huid, dus je past ook bij je immuunsysteem en vermijd dus eczeem en allergieën.

Ik raad proactieve huidverzorging aan, wat de nieuwe in allergiepreventie is. Het betekent volledig eenvoudig: zorg voor je huid en vermijd allergieën! De huid is de eerste en belangrijkste barrière van je immuunsysteem voor schadelijke chemische stoffen, die huidallergie kunnen veroorzaken, of via de huidtoegang tot de rest van het lichaam en resulteren in b.v. voedsel allergie.

Allergie is te wijten aan overreactie in ons immuunsysteem en is een openbare ziekte.

Een derde van de Deense kinderen heeft allergische ziekten gehad toen ze 5 jaar zijn, en er is nu wetenschappelijk bewijs dat allergeen-vrije huidproducten voor kinderen het risico op allergieën en kindereczemen met 50% verminderen. De helft van de volwassen bevolking ervaart ongemak met betrekking tot een of meer van 11 vaak voorkomende geuren of chemische stoffen.

Allergi-producten en een gezonde en goed verzorgde huid zijn daarom uw hoofdwacht voor allergieën. 

Als uw huid in staat zou kunnen zijn als een barrière en u beschermt, bescherm de huid. Breng je huid een goede huidzorg aan om zijn natuurlijke vocht te behouden en dus een sterke barrière te vormen.

Daarom gebruikt elke dag een goede allergerende moisturizer op het lichaam en in het gezicht en vermijdt schadelijke chemicaliën - en paspoort extra goed op de delicate huid van uw kinderen. Dan is preventie eigenlijk op zijn plaats.

Koop alleen allergie veroorzaakt gelabelde huidverzorgingsproducten.

Bij het kiezen van producten met het Certified-logo van de allergie, kunt u erop vertrouwen dat elk ingrediënt in het product zorgvuldig wordt beoordeeld en dat tegelijkertijd door deskundigen in het veld een risicobeoordeling heeft gemaakt. Allergie bekabeld werken om producten wereldwijd te certificeren. Wanneer u ziet dat de allergie het logo op een product heeft veroorzaakt, kunt u er zeker van zijn dat er het minst mogelijke risico van allergie is. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter