Ivy Aia wimper & wenkbrauw Serum - De nieuwe of de oude? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Ivy Aia wimper & wenkbrauw Serum - De nieuwe of de oude?

Ivy Aia wimper & wenkbrauw Serum De laatste tijd is uitgegroeid tot gek populair en dit terecht.

Wimpers serum van Ivy Aïa. Kan geven beide sterker, langer en uitgebreider wimpers, en wie wil het niet? Maar het prijsverschil in de verschillende serum is geweldig, en het kan moeilijk om te kiezen uit de vele varianten.

Een van de producten van Ivy AIA, dat is extreem hoog en heeft ook super goed effect, is Ivy Aia Eyelash Serum. Dit product is ook betaalbaar te betalen voor een bedrag van 80-90 kr. Geen toeval dat het een zeer populaire keuze bij het investeren in wimper of de wenkbrauw Serum is geworden.

De werkzame stof in wimper & wenkbrauw serum
De overgrote meerderheid van EyeShrow serum bevat de werkzame stof prostaglandine, welke het haarzakje penetreert en stimuleert het haar groeit. Het probleem is alleen dat prostaglandine is een geneesmiddel dat ernstige bijwerkingen voor zowel oog patiënten en zwangere kan hebben, en die kan ook leiden tot heftige allergische reacties. In Zweden is het verboden om cosmetische producten die prostaglandine bevatten verkopen, en in Denemarken, de Nationale Raad voor Gezondheid is nu door te kijken naar de zaak.

Wimpers en wenkbrauw serum zonder prostaglandine
Ivy AIA wimper & wenkbrauw Serum is gemaakt in twee edities, die in het algemeen als "de nieuwe" en "oude" worden aangeduid. Het verschil tussen deze twee is dat "de nieuwe" is gecertificeerd door allergie veroorzaakt, wat betekent dat ze niet allergeen en hormoonverstorende stoffen en geclassificeerde kankerverwekkende stoffen en parfum bevatten. *

De nieuwe "Ivy Aia Eyelash Serum Geen van de schadelijke stof prostaglandine bevatten. In plaats daarvan bevat de actieve en ongevaarlijk en onschadelijk ingrediënten peptiden en biotine, waarbij de stoffen die het gewenste effect geven zijn.

De oude "editie van Ivy Aia wimper & wenkbrauw Bevat prostaglandine in de vorm van de stof dechloor dihydroxia Difluor ethylcloprostenolamide.

"De nieuwe" versus "de oude"
Beide Ivy Aia Wimpers en wenkbrauwen serum edities vertonen goede resultaten wanneer gebruikt als aangegeven op de verpakking. Verschillende zegt dat ze weten dat de nieuwe, gecertificeerde versies, een beetje langer om resultaten te zien (ongeveer 4-6 weken), waarbij met de oude versie kon je het resultaat te zien na 3-4 weken.

Bij nul allergy.dk we verkopen alleen producten met een allergie-gecertificeerd logo, zodat u kunt op nul allergie alleen kopen de nieuwe, gecertificeerde edities van Ivy Aia wimper & Eye Serum ☺

*Allergie veroorzaakt Als het absoluut strengste eisen in de wereld met betrekking tot de goedkeuring van producten, zodat wanneer een product is gecertificeerd en draagt ​​het logo, als consument, kunt u er absoluut zeker van dat het niet ongewenste chemie bevatten. In aanvulling op allergene stoffen, allergie veroorzaakte ook controles voor geclassificeerde hormoonontregelende werking en kankerverwekkende stoffen, en de producten moeten ook niet parfum bevatten.

Link voor meer informatie:

De nieuwe editie van de oude editie van Ivy Aia wimper & Eye Serum

comment 1 reactie

E
Emma calendar_today

Hej. Jeg har lige fået lavet eyelash extensions, og de anbefaler man bruger en serum uden olie, da det kan opløse limen. Jeg har læst ingredienslisten igennem, og jeg synes ikke det ser ud til, at der er olie i Ivy Aïa eyelash serum. Kan det passe?
Mvh Emma

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter