Ivy Aïa Face Serum: Welke moet ik kiezen? – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Ivy Aïa Face Serum: Welke moet ik kiezen?

Gezichtsserum van klimop aïa

Gezichtsserum

Ivy Aïa is een Skin Care-serie met zorgvuldig geselecteerde en geteste ingrediënten die door iedereen kunnen worden gebruikt, en de kwaliteitsproducten zijn nu vergezeld door 4 nieuwe efficiënte sera.

Ivy Aïa wordt gemaakt van het idee dat de huidverzorgingsroutine eenvoudig en efficiënt moet zijn, zonder compromissen. Alle Ivy Aïa-producten op Nul allergieIs zonder allergene stoffen, wreedheid-vrij, 100% veganistisch en bevat geen parfums, parabenen, carcinoggen en kleurstoffen. Alle Ivy Aïa-producten zijn allergie-gecertificeerd, ontwikkeld in Denemarken van schoonheidsexperts en getest en goedgekeurd door dermatologen.

De Skin Care-serie van Ivy Aïa maakt de perceptie op dat hoge kwaliteit en hoge prijzen altijd gekoppeld zijn, hier krijg je kwaliteitsproducten met gedocumenteerd effect tegen een gunstige prijs.

Welk serum moet ik kiezen?

Gezichtssum collageen.Deze serumspanningen, herleven / revitaliseert en vochten de huid.

Sollicitatie
Breng gereinigde huid aan voordat u moisturizer gebruikt.

Actieve ingrediënten

Vitamine C
Vitamine C is een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert. Vrije radicalen kunnen leiden tot vroege tekenen van veroudering, inclusief rimpels en fijne lijnen. De antioxiderende activiteit van C -Vitamin beschermt tegen UV-geïnduceerde schade veroorzaakt door vrije radicalen, wat kan
Voorkom versnelde veroudering en huidkanker. Het verhoogt tegelijkertijd de stevigheid
door het reguleren van de productie van collageen. Antioxidanten zoals vitamine C kunnen ook worden gebruikt voor de behandeling van donkere vlekken en hyperpigmentatie.

Hyaluronzuur.
Houdt je huid bevochtigd en briljant en heeft anti-rimpeleigenschappen. Vanwege het vermogen om grote hoeveelheden water te binden, blijft de huid bevochtigd, en dit voorkomt de ontwikkeling van rimpels. Tegelijkertijd zijn bestaande rimpels al verminderd omdat het water en vocht zuigt, terwijl het het handhaaft, en dus kan het de plaatsen in de huid invullen waar rimpels zijn.

Gezicht serum vitamine cDit serum bestrijdt vrije radicalen *, verhoogt de collageenproductie, verbetert de verkleuring en het gladstrijken van de huidtint.

Sollicitatie
Toegepastgereinigde huid voordat u moisturizer gebruikt.

Actieve ingrediënten

Kiwi-extract
Kiwi's Hoog gehalte aan vitamine C en E kunnen helpen bij het verjongen en de vermoeide huid te herleven en de huid steviger te maken. De antioxidanten in kiwifruger neutraliseren de vrije radicalen *, terwijl aminozuren UV-schade behandelen. E -Vitamin verhoogt de productie van collageen en hydrateert de huid, zodat rimpels en fijne lijnen zijn afgevlakt.

Natrium AscorByl-fosfaat 3%
Natrium Scorbyl-fosfaat (in Deens) fungeert als een antioxidant die een is
stof die vrije radicalen neutraliseert *. De stof kanom die andere gezonde chemische stof daarom te voorkomen of uit te stellenstoffen.of lichamen in ons lichaam worden geoxideerd en dus gewond of vernietigd.WanneerNatrium Scorbyl-fosfaat Breng de huid aan, het kan helpen het verouderingsproces en de vorming van fijne lijntjes en rimpels te remmen.

 

Gezicht serum melkzuurDit serum biedt een zachte en zachte afschilfelijkheid van de huid, die helpt bij het gladderen van de huidtoon en de huidstructuur. 

Sollicitatie
Breng eenmaal per dag schoongemaakte huid aan - en bij voorkeur voor het slapengaan. Ga altijd af met moisturizer. Gebruik niet op een gevoelige huid of beschadigde huid. Als u het gedurende de dag gebruikt, gebruik dan altijd SPF-bescherming. Als u ergernissen ervaart, stop dan. Vermijd contact met de ogen.

Actieve ingrediënten

Melkzuur.
Lactinezuur gaat ook onder de namen van melkzuurbacteriën. Lactinezuur is een van de bekendste AHA-zuren en tientallen jaren getest op zijn effect op de huid. Lactinezuur is een echt goede huidverzorging ingrediënt.
Lactinezuur wordt voornamelijk gebruikt vanwege het exfoliërende effect. Het is geweldig voor het afbreken van het materiaal dat bij elkaar houdt op dode huidcellen. Het is vooral goed tegen onrein, vettig en hormonaal geconditioneerd acne terwijl het voorkomen dat de dode huidcellen onzuiverheden in de huid vormen. Lactinezuur is ook een van de AHA-zuren die een ongelijke huidtint kunnen verbeteren.

 

Gezichtsserum hyaluronzuurDeze serum hydrateert, waardoor fijne lijnen wordt verminderd en geeft je een briljante huid.

Sollicitatie
Toegepastgereinigde huid voordat u moisturizer gebruikt.

Actieve ingrediënten

Provitamin B5
Panthenol bestaat uit provitamine B5. Wanneer Provitamin B5.
Doordringt de huid, het wordt omgezet in de werkzame stof pantothesen (vitamine B5), die noodzakelijk is dat de huid normaal functioneert. Provitamin B5 versnelt de natuurlijke genezing van de huid en vermindert tegelijkertijd de waterverdamping.

Hyaluronzuur.
Houdt je huid bevochtigd en briljant en heeft anti-rimpeleigenschappen. Vanwege het vermogen om grote hoeveelheden water te binden, blijft de huid bevochtigd, en dit voorkomt de ontwikkeling van rimpels. Tegelijkertijd zijn bestaande rimpels al verminderd omdat het water en vocht zuigt, terwijl het het handhaaft, en dus kan het de plaatsen in de huid invullen waar rimpels zijn.

______________________________________________________________

* Vrije radicalen

Vrije radicalen zijn moleculen die onstabiel zijn en dus graag verbinding maken met een substantie en vernietigen (oxideren). De vrije radicalen zijn constant bemonstering in reacties met andere stoffen om weer stabiel te worden. Op deze manier kunnen ze ravage creëren die celveranderingen in ons lichaam kan veroorzaken. Hier is het dat de antioxidanten de vrije radicalen te stoppen kunnen stoppen door te handelen als afgevaardigden voor andere chemische stoffen.

Vrije radicalen worden gevormd in grotere hoeveelheden door bijvoorbeeld:

  • sigarettenrook
  • alcoholinlaat
  • Straling (bijvoorbeeld zonnebaden)
  • verontreinigde lucht
  • spanning
  • Gedurfd dieet
  • infecties.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter