Klimop aïa oorsprong en filosofie – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Klimop aïa oorsprong en filosofie

Ivy Aïa. is een relatief nieuw allergisch kort merk op de markt. Het is gemaakt in 2017 en is ontwikkeld in Denemarken. Hun missie was vanaf het begin klaar. Het ging erom met het creëren van een huidverzorgingsreeks met zorgvuldig geselecteerde en beproefde ingrediënten die door iedereen kunnen worden gebruikt zonder de allergieën te bezorgen.

Het doel van het team achter Ivy Aïa was om een ​​huidverzorgingsreeks te creëren waar de dagelijkse routine eenvoudig en efficiënt zou moeten zijn, zonder compromissen. Het is daarom daarom dat al hun producten worden geproduceerd zonder allergene stoffen, kunnen opscheppen om wreedheid-vrij te zijn *, 100% veganistisch en geen parfums, parabenen of kleurstoffen bevatten.

Wanneer we de mensen achter Ivy Aïa vragen, is er geen twijfel mogelijk in hun reactie dat huidverzorging in hoge kwaliteit en filosofie en doelstelling moet zijn, moet betrouwbaar zijn. Het is ook van deze reden dat alle Ivy Aïas-producten worden getest en goedgekeurd door Allergy-gecertificeerd, dus het is niet alleen de bedrijfswoorden om voor een goede kunst te nemen, het is hoogopgeleide dermatologen.

Normaal gesproken zal de hoge kwaliteit gelijk zijn aan hoge prijzen, maar het maakt niet uit voor Ivy Aïas-producten. Hier krijg je allergi-kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het wordt vaak gebruikt om parfum te gebruiken in schoonheidsproducten, die u zeker ook weet van enkele van de producten die thuis op uw plank zijn. Bij Ivy Aïa maakt het deel uit van de filosofie die geen parfum in de producten gebruikt. Wanneer het team erachter vraagt, is het een bewezen keuze omdat ze niet denken dat het behoort in huidverzorgingsproducten en het kan allergeen zijn. Er zijn daarom geen geuren in sommige van de producten die kunnen worden gekocht bij Ivy Aïa.

Alle Ivy Aïas-producten van gecertificeerd voor allergie veroorzaakt. Bij nulallergie verkopen we alleen producten die gecertificeerd zijn voor allergie-gecertificeerd, wat het ook een perfecte match maakt om Ivy Aïas-producten in de planken te vinden. Allergie veroorzaakt is Deens gebaseerd, maar een internationale certificering. Allergie zorgde ervoor dat alle ingrediënten in de producten zeer nauw zijn en een risicobeoordeling voor allergieën wordt uitgevoerd. Beheert de producten deze uitgebreide studie, en ze leven aan de vereisten van allergie veroorzaakt, ze kunnen de certificering krijgen en je kunt veilig loslaten.

De omgeving is ook een zorg met het team achter Ivy Aïa, wat betekent dat ze een doel hebben dat alle producten in plastic verpakkingen moeten zijn van herbruikbaar plastic.

Naast de certificering van Allergy-gecertificeerd, heeft de consumentenraad denkt dat chemie ook de producten van Ivy Aïa heeft getest.
Wanneer de Consumer Council Think Chemistry Can-producten een van de drie verschillende ranglijsten kunnen bereiken. Producten met een allergievriendelijke doelstelling zullen vaak graag worden gecategoriseerd als een a-kolf, omdat deze is waar de criteria het meest streng zijn.

A-KOLBE-producten bevatten geen problematische ingrediënten of ingrediënten waar er een vermoeden van impact of gezondheidsrisico's is.

Je kunt de producten veilig proberen uit Ivy Aïa en ze kunnen recht worden gekocht hier.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter