Cosmetica kan leiden tot allergie – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Cosmetica kan leiden tot allergie

Heb je ooit gehoord van nanodeeltjes? Nanodeeltjes zijn vaak aanwezig in cosmetica, maar je weet nog niet of nanodeeltjes schadelijk zijn en of ze kunnen leiden tot allergieën. In dit artikel kunt u een beetje wijzer over wat nanodeeltjes te krijgen, en wat crèmes je voordeel kan gaan na om te voorkomen dat de ontwikkeling van allergieën.


Wat we weten over nanodeeltjes en allergieën?

Nanodeeltjes worden toegevoegd aan cosmetica om twee redenen. Ze worden geleverd aan cosmetica om ofwel zorg ervoor dat het op de huid of het haar in een van beide een zichtbare of onzichtbare laag, of voor het naar de huid binnen te dringen. Bijvoorbeeld nanodeeltjes aanwezig in sommige oogschaduw om duurzaamheid te verbeteren en de oogschaduw te liggen als zichtbare laag op de huid. Er zijn ook nanodeeltjes in zonnebrandmiddelen, waardoor de slagroom bezinkt als een onzichtbare laag op de huid. Nanodeeltjes zijn ook aanwezig in verschillende soorten rimpel crèmes, en hun doel is om ervoor te zorgen dat de smkkecrem dringt diep door in de huid. Binnen deze nanodeeltjes, een aantal stoffen worden opgeslagen, die crèmes zijn actieve ingrediënten. De nanodeeltjes worden opgelost na enige tijd in de huid en weefsels met de werkzame bestanddelen worden afgegeven.

Er zijn verschillende soorten nanodeeltjes bijvoorbeeld liposomen en polyester kralen. Het doel van deze twee soorten nanodeeltjes in crèmes is hetzelfde - werkzame stoffen naar de huid binnen te dringen. Liposomen, dat zijn kleine vet kralen zijn, zijn vaak aanwezig in rimpel crèmes, maar zijn niet als zodanig gevaarlijk in zichzelf. Het is echter onduidelijk of de manier waarop de liposomen transportstoffen in de huid van allergeen is, bijvoorbeeld als gevolg van de concentratie van de stoffen. Het is niet de nanodeeltjes in zelf die allergieën te bieden, maar de stoffen die zij vervoeren en laat in de huid. Het is dus de combinatie van nanodeeltjes en allergenen die kan uiteindelijk activeren van een allergische reactie. Elke cosmetica bedrijf heeft zijn eigen type van nanodeeltjes, waardoor het moeilijk is om te bepalen welk risico op allergieën is voor het individu.


Wilt u om allergische reacties te voorkomen? Dus gaan voor een van de hypoallergene crèmes

Of u nu een Bodylotion nodig, gezichtscrème Of zonnebrandcrème, kunt u gemakkelijk de allergische reacties te voorkomen door te gaan voor een crème die is hypoallergeen. Gelukkig is dit soort crèmes maken deel uit van verschillende bekende merken.


Body lotion

Ivy Aïa. Staan bekend om hun luxe producten tegen redelijke prijzen, die zowel zonder parfum en allergie veroorzaakt zijn, wat betekent dat er zo min mogelijk risico op allergieën door het gebruik van hun producten. Ivy Aia heeft zowel een heerlijke Body Cream en Body Lotion In hun commissie als garantie zal uw huid zacht en vrij van allergische reacties achter te laten.

Gezichtscrème

Nilens aarde Hebben veel producten ontworpen om te beschermen en verwen je gezicht. Hun aanbod van Gezichts creme Omvat zowel overdag als 's nachts crèmes, oog crèmes, gezichtsmaskers evenals verschillende crèmes met anti AGE eigenschappen.


Zonnescherm

hypoallergeen zon-beschermende producten is Er moet een populaire keuze. De zonneschermen van Derma zijn zowel met hoge en lage zontoetredingsfactor, en dan kunt u ook zowel aftersun als zonne-oliën in hun aanbod van producten bescherming tegen de zon te vinden.




Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter