Heerlijk volumineus en zacht haar met de stad fal Geen – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Heerlijk volumineus en zacht haar met de stad fal Geen

Zou u willen hebben haar productenWie is hypoallergeen, zodat u beveiligd zijn tegen allergische reacties, je zeker niet naar beneden gaan naar kwaliteit.

De producten uit Door Falengreen wordt allergie veroorzaaktDus ze zijn allergifrie, maar het is zeker niet heeft gemaakt van de kwaliteit van de producten erger.

Met shampoo en conditioner van By Falengreen, bent u verzekerd van een goede basis voor je haar, maakt niet uit hoe je stijlen het.

Volume Shampoo No. 02. Voegt volume aan je haar, terwijl ook het geven van vocht en voeding. Wilt u een haar met veel volume hebben, dan is deze shampoo is echt een goede start.

De shampoo geeft volume aan je haar - ook zonder föhnen. Door uw haren waait, uiteraard krijg je veel meer volume, maar weet gewoon gebruik van de shampoo je een beetje volume te krijgen, zelfs als het alleen maar lucht droger.

De shampoo bevat ook zonnebloemolie, waarbij het haar tegen schadelijke UV-stralen van de zon beschermt.

Met deze shampoo, dus krijg je volume, vocht, voedingsstoffen en bescherming in je haar. De shampoo bevat geen parfum, dus het is perfect als je parfum allergie.

Hoewel het niet parfum bevat, ruiken fijn en voegt geen extreme geuren om je haar. De shampoo laat je haar zacht, met een beetje volume en met een schone geur.

Voor het beste resultaat, is het raadzaam dat na het gebruik van shampoo gebruik Conditioner No. 08 van door Falengeren. De balsem versterkt het haar tijdens het toevoegen van veel vocht. Stijlen die u voor haar met warmte - of het nu gaat met föhnen, recht ijzer, krultang of iets dergelijks - het kan heel moeilijk zijn voor het haar, dus het wordt sneller versleten.

Deze balsem voegt de nodige kracht het gebruik van ingrediënten zoals tarwe-eiwit en palmolie. Net als alle andere ballsammers, dit voegt ook veel vocht aan het haar, maar je kunt het ook gebruiken als een haar chur. Heeft uw haar behoefte aan extra vocht, kunt u op voordelige wijze laat de bal in het haar voor een lange tijd, net als bij een haar Chur, zodat het langer heeft om het haar te behandelen. Het product is daardoor 2I1 omdat het zowel een conditioner en een Hair Cur..

De heerlijke producten uit de stad Falengeren helpt u om de meest heerlijke haar, maakt niet uit hoe je van stijl het. Je hoeft niet bang te zijn voor schadelijke en allergene ingrediënten met producten van de stad Falengeren te zijn, dus je kunt veilig gebruik maken van de producten aan de heerlijke haren die u verdient.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter