Veel meer dan allergiepreventie – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Veel meer dan allergiepreventie

Met Nul allergie Is onze grote passie om producten voor u te vinden die allergeen zijn, omdat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten. Al onze producten zijn daarom allergisch, maar ze benadrukken ook andere goede dingen.

Je denkt misschien waarom je producten bij ons zou moeten kiezen als je niet allergisch voor iets bent, maar je wist dat je de allergieën zou kunnen ontwikkelen, zelfs als je nu niet allergisch bent? Je huid is je grootste lichaam, en het komt in contact met echt veel dingen - het kan bijvoorbeeld parfum of chemicaliën zijn in je huidverzorgingsproducten of badproducten. Je huid absorbeert veel van de dingen die het in contact komt met, dus als je een schoner en natuurlijker leven wilt leiden, waarbij je het risico op het ontwikkelen van allergieën vermindert, kunnen onze producten je onderweg helpen.

Veel van onze producten gaan naar duurzaamheid, wat betekent dat ze ook de omgeving in de rug hebben wanneer ze hun producten maken. Ivy Aïa. Gebruikt bijvoorbeeld recyclebaar plastic voor hun verpakking. Hun doel is dat 98% van de verpakking moet worden gemaakt van recyclebaar plastic eind 2021. Daarnaast gaan ze ook heel veel in dat hun producten niet schadelijk zijn voor het milieu. Zenz. Bijvoorbeeld ook duurzaamheid aan de achterkant bij de verkoop van hun producten, zodat de meerderheid van hun producten in Denemarken wordt vervaardigd en worden verkocht in herbruikbare verpakkingen. Bovendien gebruikt Zenz ook geen schadelijke chemicaliën, zodat deze uw huid of omgeving niet beschadigt.

Verschillende van onze producten zijn biologisch en natuurlijk - opnieuw omdat de meeste fabrikanten in de omgeving gaan en het beste voor uw huid zullen. Natuurlijke ingrediënten betekenen ook dat er geen parfum of parabenen in de producten zijn, omdat deze allergeen kunnen zijn. Hormoon-verstoringen worden ook vermeden om u en uw huid het beste te geven. Alle producten uit de NILE-bodem zijn bijvoorbeeld zonder parfum, parabenen, essentiële oliën, onnodige additieven en endocriene verstoringen. Door make-up uit Nile's land te gebruiken, weet je daarom zeker dat je huid niet onnodige chemicaliën absorbeert. Ecooking en Zenz gaat veel in dat hun producten ecologisch zijn, om u een gevoel te geven dat u de beste ingrediënten van de natuur gebruikt. Derma's filosofie is dat alle ingrediënten in hun producten een doel moeten hebben, dus daarom worden geen onnodige ingrediënten toegevoegd - dezelfde filosofie, evenveel van onze andere merken delen. Producten zijn zeker niet minder effectief door op te gaan waar ze van zijn gemaakt. Kwaliteit en chemicaliën hangen niet samen, maar kunnen gemakkelijk worden gescheiden door, wat ons productenbereik goed bewijs is.

Animal Welfare is ook een marketeer voor veel van onze producten. Dit betekent dat veel van onze producten niet op dieren zijn getest. U ondersteunt dus dierenwelzijn door deze producten te kopen in plaats van producten te kiezen die op dieren zijn getest. Ivy Aïa is bijvoorbeeld 100% veganistisch, omdat hun producten zijn gemaakt zonder dierproducten. Daarom zorgen zij ervoor dat hun producten geen contact hebben met dieren - geen van beide ontwikkeling of productie. Niet al onze producten zijn veganistisch, omdat een deel van hen bijvoorbeeld bijenwas kan bevatten, maar de meeste worden niet getest op dieren.

Allergie en eczeem kunnen grote genen geven en kan wat remmend zijn. Parfum is een zeer wijdverspreide allergie, dus er is geen parfum in onze producten - de beste manier om een ​​parfumallergie te ontwikkelen, is preventief. Als je parfumallergie hebt of bang bent om allergieën te ontwikkelen, hebben we de producten voor jou. Onze producten zijn allergie veroorzaakt, zodat u absoluut zeker weet dat ze geen allergene stoffen bevatten, zoals parfum.

Door producten te kopen bij nulallergie die u krijgt Allergie-gratis kwaliteitsproductenWie heeft een passie voor meer dan "gewoon" allergiepreventie.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter