Miild - Een brand wat u moet weten! – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Miild - Een brand wat u moet weten!

Hypoallergene beauty producten uit Miild

Misschien heb je gehoord over de Deense schoonheid brand Miild - Of misschien heeft u niet hebben? Indien dit laatste het geval is aangetoond tijdig.

Verschillende studies hebben aangetoond dat 1 op de 4 vrouwen in de EU te ontwikkelen huidallergie op een bepaald punt in hun leven. Een van de grootste redenen hiervoor is de schadelijke ingrediënten gevonden in sommige beauty producten. Juist daarom is het zo ongelooflijk belangrijk om na te denken over wat ingrediënten zijn in de producten die u uw huid toe te brengen - en nog belangrijker om gecertificeerde beauty producten te kiezen.

Miild Naast het feit dat een 100% Deens schoonheid vuur, ook de eerste make-up merk in de wereld, dat zou de combinatie van de drie erkende certificeringen over al hun producten te presenteren heeft: allergie gecertificeerd, Nordic Ecocert.

Het verhaal achter:
Miild Wordt gemaakt en gedreven door de make-up artiesten Tine Svendsen en Tanja Gregersen, die door persoonlijke ervaring hebben allebei ervaren allergieën door het gebruik van make-up en om die reden heeft doelbewust gewerkt aan gecertificeerde make-up, die veilig is voor iedereen te ontwikkelen.

Tanja is multiallist en lijden aan atopisch eczeem. Allergie is altijd al een deel van haar dagelijks leven. Helaas, de frequentie van deze allergische reacties was niet minder als Tanja ouder werd. Tanja werd geadviseerd door zowel artsen, vrienden en familieleden om een carrière als make-up artist te starten, maar ondanks dit, ze nog steeds ervoor gekozen om die weg te gaan. Er was echter geen lang voordat ze zich realiseerde dat de kritische shakes nog gelijk kan hebben en de gevolgen van het make-up artist waren zo slecht dat ze moeten worden met medicijnen behandeld op een dagelijkse basis. Tanja moest dus op zoek naar een oplossing en samen met Tine nam ze de zaak in zijn eigen en begon Miild.

Tine ervaren voor een aantal jaren dat ze plotseling op een dagelijkse basis door genen als lopende ogen en neus, talloze niezen en knoppen in het hele gezicht. Gedurende het werk als Makeupartist, had ze blootgesteld aan te veel chemie en haar lichaam zei nu uit in de vorm van huidallergie. Na het ophalen van de diagnose, Tine werd de Raad om de ecologische make-up te vinden. Het enige probleem met deze was alleen dat het was ongelooflijk moeilijk om de biologische make-up te vinden. Er was altijd wel iets dat Tine niet de verschillende producten die zij stond beneden uit de schappen zou kunnen verdragen. Tine daarom besefte dat er was een zeer goed alternatief in de markt, die was 100% transparant, onschadelijk en die kunnen worden gebruikt door mensen met een allergie. Daarom maakte ze Miild samen met Tanja. 

MISSIE EN VISIE:
Miild Is ontwikkeld met het doel van de revolutie in schoonheid universum met een focus op het milieu, mens en natuur. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en transparantie zijn de waarden in Miild En de missie is aan te dringen op de transparantie in de cosmetische wereld. Met Miild Is van mening dat iedereen het recht heeft om te weten wat ze hun huid toebrengen, en nogal moet het vanzelfsprekend zijn dan een uitdaging om comfortabel in de keuze van schoonheidsproducten te voelen.

Daarom kunnen we opZero allergieHet is duidelijk te raden het kopen Miild's producten zo bent u verzekerd van beauty producten waar noch compromis over allergie of kwaliteit van het product in gevaar is gebracht. Miild Zijn begonnen met een make-up collectie, die poeder, mascara, eyeliner, oogschaduw en stichtingen omvat. Daarnaast hebben ze ook zijn begonnen met borstels en huidverzorgingsproducten die bestaat uit het reinigen van crèmes, mist en olie

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter