Miild Makeup - hypoallergene make-up voor iedereen – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Miild Makeup - hypoallergene make-up voor iedereen

Miild make-up maakt al lang deel uit van de schoonheidsroutine van veel mensen. Maar helaas zit make-up vaak vol met ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor onze huid en gezondheid. Daarom is het belangrijk om make-up te vinden die hypoallergeen is en door iedereen gebruikt kan worden, ongeacht huidtype en gevoeligheid. Miild Makeup is een Deens make-up merk dat zich precies hierop heeft gericht en een reeks producten heeft gecreëerd die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en hypoallergeen zijn.

Miild Makeup werd in 2016 opgericht door Maria en Louise, twee Deense vrouwen die een make-up merk wilden creëren dat door iedereen gebruikt kon worden, ongeacht huidtype en gevoeligheid. Ze wilden een merk creëren dat milieuvriendelijk en duurzaam was en tegelijkertijd een mooi resultaat kon geven. Daarom zijn alle producten van Miild Makeup vrij van parabenen, parfums en andere chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor onze huid. Ook zijn de producten veganistisch en cruelty free, wat betekent dat ze niet op dieren zijn getest.

Miild Makeup heeft een breed scala aan producten, variërend van foundation, concealer en poeder tot Miild oogschaduw, Miild mascara en Miild lippenstift. Alle producten zijn ontworpen om een natuurlijk en mooi resultaat te geven terwijl ze de huid beschermen en verzorgen. Miild Makeup gebruikt alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid en geweldige resultaten geven. De producten zijn ook gemakkelijk aan te brengen en kunnen door iedereen gebruikt worden, ongeacht make-up ervaring.

Een van de populairste producten van Miild Makeup is hun Mineral Foundation. Deze foundation is gemaakt met natuurlijke mineralen die zorgen voor een gelijkmatige en natuurlijke dekking terwijl ze de huid beschermen en verzorgen. De Mineral Foundation is ook waterbestendig en blijft de hele dag zitten, waardoor het ideaal is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

Miild Makeup staat ook bekend om hun biologische en veganistische mascara die de wimpers meer volume en lengte geeft. De mascara is vrij van parfum en andere chemicaliën die de ogen kunnen irriteren, waardoor het ideaal is voor mensen met gevoelige ogen.

Al met al is Miild Makeup een geweldig merk voor mensen die hypoallergene make-up willen gebruiken die zacht is voor de huid en een mooi resultaat geeft. Hun producten zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen door iedereen gebruikt worden, ongeacht huidtype en gevoeligheid. Als je op zoek bent naar een make-up merk dat milieuvriendelijk en duurzaam is en je tegelijkertijd een mooie en natuurlijke look kan geven, dan is Miild Makeup zeker het proberen waard.

Vind uw Miild producten hier op Nulallergi.dk - alle producten die u hier vindt zijn hypoallergeen en AllergyCertified.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter