Nagellak voor kinderen - FabLab producten AllergiCertified – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Nagellak voor kinderen - FabLab producten AllergiCertified

Moar ik graag nagellak te krijgen op?
De meeste moeders waarschijnlijk vooral meisjes hebt waarschijnlijk gehoord deze vraag meerdere malen. Hoewel de eerste gedachte is waarschijnlijk dat er weinig make-up, nagellak of een nep-tattoo vrij onschuldig kunnen zijn, dus is het belangrijk om te beseffen dat de make-up, nagellak, haarverf en kinderen tatoeages bevatten vaak veel chemie. En van de vele ingrediënten die in schoonheidsproducten, helaas zijn er een aantal die allergeen zijn.

Allergie voor het leven

Met huidallergieën - of neem contact op allergie, zoals dat heet - is het zo dat hoe meer men zich bloot of zijn kinderen voor de allergene stoffen, waaronder parfum, hoe groter het risico op het ontwikkelen van allergieën. Zodra u een contact allergie hebben ontwikkeld, is er grote kans dat het zal worden volgehouden, vaak voor het leven, omdat allergieën zelden verdwijnen.

Contact allergie omvatten gekenmerkt door een vertraagde respons. Vaak is het zo dat het lichaam pas enkele dagen na een reactie aan het allergeen, heb je in contact met geweest.

 

Kinderen zijn kwetsbaar

Er kan geen twijfel over bestaan ​​dat zowel kinderen als volwassenen de schadelijke en allergene stoffen en chemicaliën, bijvoorbeeld moet vermijden zijn. schoonheidsproducten. Tegelijkertijd is het ook zo dat kinderen zijn kwetsbaarder voor drugs dan volwassenen, omdat ze groeien en worden dus nog niet volledig ontwikkeld. De schadelijke chemische stoffen kan een zeer ongewenst effect hebben op kinderen, met inbegrip van vermoedde dat hormoonontregelaars vroege puberteit, een laag aantal zaadcellen en zaadbalkanker kunnen veroorzaken.

Schadelijke chemische stoffen in speelgoed

Hoewel de markt zijn er veel beauty producten en legetøjskit rechtstreeks gericht zijn op kinderen en jongeren, zoals is helaas geen garantie dat er geen schadelijke stoffen in de producten. In feite zijn veel van de producten worden direct gericht op kinderen, zowel parfums, allergenen en andere schadelijke chemicaliën.

 

Zijn er producten voor kinderen zonder schadelijke ingrediënten?

Ja er zijn. FabLab is het enige bedrijf ter wereld een allergie te hebben gecertificeerd drie verschillende schoonheid kits voor kinderen. Je kan krijgen hårfarvesæt, glitter tatoos en Nagel kunst En deze sets kunnen met een gerust geweten te kopen voor haar kinderen wanneer ze willen om te experimenteren en te spelen "beauty clinic" thuis.

Bij Nulallergi.dk kan de huid-vriendelijk en allergie-gecertificeerde kits te kopen van FabLab. Alle producten Nulallergi.dk gecertificeerd door AllergyCertified. Bij het gebruik van producten met deze certificering bent u gegarandeerd dat er een minimaal risico op allergie, dan zijn alle ingrediënten worden zorgvuldig beoordeeld door toxicologen. Verder zijn deze producten niet verstoorders, bekende carcinogenen en parfum endocriene.

 

Allergie Certified make-up voor zowel kinderen als volwassenen

Alle producten Nulallergi veilig kunnen worden gebruikt door de hele familie.

Wanneer de oudere meisjes op een gegeven moment beginnen met make-up toe te passen, het is een duidelijke aanbeveling dat er ook op zoek naar AllergyCertified producten alleen maar om de schadelijke ingrediënten die helaas in veel producten voorkomen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter