Nikkelallergie is nog steeds een bedreiging – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Nikkelallergie is nog steeds een bedreiging

Hoewel het al meer dan 25 jaar geleden is dat de EU-regelgeving grenzen stelde aan de hoeveelheid nikkel die kan vrijkomen uit producten die langdurig in contact komen met de huid, blijft nikkel een veel voorkomende oorzaak van contactallergieën. Nikkel is nog steeds te vinden in alles, van sieraden tot speelgoed, en is een allergeen metaal. Daarom vereist de EU-wetgeving dat producten met nikkel slechts een beperkte hoeveelheid van het metaal mogen afgeven.

Volgens een recent onderzoek van het Deense Milieubeschermingsagentschap kunnen nikkelvrije coatings echter niet altijd beschermen tegen het vrijkomen van nikkel. Daarom is het nog steeds belangrijk om op de hoogte te zijn van nikkelallergie en het gebruik van nikkelhoudende producten te beperken.

Nikkelallergie kan eczeem veroorzaken met roodheid, jeuk en, in ernstige gevallen, blaren en zweren. Als de allergie eenmaal is opgetreden, kunt u de rest van uw leven op nikkel reageren. Als u niet stopt met het gebruik van nikkelhoudende producten, kunnen de symptomen zich uitbreiden en uitmonden in chronisch eczeem.

Nullalergi.dk is een webshop die gespecialiseerd is in allergievriendelijke en milieuvriendelijke producten. Om klanten te beschermen tegen nikkelallergieën, bieden ze een breed assortiment nikkel-geteste sieraden en andere producten aan. Als u al een nikkelallergie heeft ontwikkeld, is het belangrijk om nikkel zoveel mogelijk te vermijden en producten te kiezen die nikkelvrij zijn.

Nullalergi.dk moedigt u aan om op de hoogte te blijven van het risico op nikkelallergie en voorzorgsmaatregelen te nemen om uzelf en uw gezin te beschermen tegen deze veel voorkomende allergie.

Levering 3-4 dagen

.. maar als we het sneller kunnen doen, zullen we dat ook doen!

Gratis verzending boven 80 euro

en anders is de verzendkosten vanaf DKK 39.

Gratis verzending boven 80 euro

op uw allergievriendelijke producten