Olie tot het hele lichaam van moeders met liefde – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Olie tot het hele lichaam van moeders met liefde

Mums met liefde - Bath & Body Oil Is het veelzijdige product dat je nodig hebt - of je nu moeder bent of niet. De olie wordt geproduceerd in 100% plantaardige oliën, terwijl het allergeen is, dus iedereen kan het gebruiken - kinderen zoals volwassenen.

De olie van Mams met liefde Kan worden gebruikt voor het hele lichaam - in de douche, in de badkuip, na het bad - afhankelijk van waarvoor u het wilt gebruiken. De olie beschermt en zorgt voor de huid terwijl u vocht toevoegt, zodat de huid zacht en soepel wordt.

Je kunt het in de douche gebruiken door het lichaam in de olie te smeren - laat het misschien een beetje zitten zodat de huid tijd heeft om het te absorberen - spoel het dan af. Heb je het geluk om een ​​badkuip te hebben, je kunt met voordeel een deel van de olie in het water gieten. Hier krijgt de olie echt tijd om te werken, dus je blijft achter met een heerlijke, zachte huid.

Je kunt het ook gebruiken om na het bad vocht aan het lichaam toe te voegen, in plaats van een lichaamslotion te gebruiken. De olie wordt relatief snel geabsorbeerd in de huid, dus je moet het vet niet lang voelen voordat de huid alleen maar zacht aanvoelt.

Je kan ook gebruiken de olie tot haar - opnieuw zowel in of buiten het bad. Als je de olie in het bad gebruikt, voegt het vocht aan het haar toe en maakt het het haar gemakkelijker om achteraf te nestelen. Hier leg je de olie in je handen en masseer het in het haar - het is het beste om het niet te masseren in de hoofdhuid als je wilt vermijden dat het haar er vettig uitziet - en het na een korte tijd valt uit Je zou doen met conditioner.

Heb je haar nodig in extra vocht, je kunt ook de olie in zowel nat als droog haar buiten het bad plaatsen. In het natte haar is het gefilterde haar gemakkelijker te nestelen, terwijl in droog haar babyhaar of versleten spikes kan temmen terwijl ze een beetje glans aan het haar toevoegen.

De olie is ook goed voor het scheren, terwijl de schraper gemakkelijker in het geselecteerde gebied glijdt. Hier smeer je het geselecteerde gebied - bijvoorbeeld je benen - in de olie, het laat in een minuut tijd zitten, dus de huid wordt een beetje verzacht, waarna je je gemakkelijk kunt scheren.

De olie helpt hier de schraper om gemakkelijker over de huid te glijden, terwijl het toevoeging van wat vocht, wat altijd goed is, dus je minimaliseert de opkomst van rode knoppen.

De olie kan ook met voordeel worden gebruikt voor massage als dit iets is dat u gewoonlijk olie gebruikt. Hier voegt de olie vocht aan de huid toe, terwijl het gemakkelijker maakt voor de "massee" om de handen over het lichaam te schuiven.

Mums met liefde - Bath & Body Oil Kan daarom vele vochtinbrengende producten vervangen die u mogelijk al gebruikt. Het kan op veel manieren worden gebruikt, afhankelijk van wat u nodig hebt of wilt gebruiken.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter