Hoe u kwijt bent van eczeem en een droge huid met ASTION PHARMA – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Hoe u kwijt bent van eczeem en een droge huid met ASTION PHARMA

Als u problemen heeft met geïrriteerde huid, bent u ver van de enige. Huid problemen Is elke dag voor velen, en het kan veel belang zijn voor de kwaliteit van het leven. Gelukkig is er hoop voor jou en je huid. Astie pharma. Is een merk dat een missie heeft om eczeem te bestrijden, jeuk en irritatie.

Hier kunt u wiser krijgen op de populaire merk ASION PHARMA, inclusief hoe de producten werken.

Astie Pharma versterkt het natuurlijke schild van de huid

Wist u dat de producten van ASTION PHARMA een dunschild vormen over uw geïrriteerde huid? Zo niet, dan kun je hier met voordeel lezen. De producten bevatten de werkzame stof Dermadexin, die een speciaal beschermend effect heeft. Op deze manier wordt de huid gespaard tegen bijwerkingen van buitenaf. Bij gebruik van de crèmes zal het natuurlijke vocht van de huid in balans zijn. Dermadexin heeft gedocumenteerd effect. De crèmes zijn getest onder uitgebreide omstandigheden met 400 patiënten verdeeld in zeven landen.

Eczeem is te wijten aan de natuurlijke barrière van de huid wordt afgebroken. Wanneer de natuurlijke barrière van de huid wordt gedegradeerd, zal de huid tegelijkertijd vatbaar zijn voor bacteriën, die roodheid en jeuk kunnen veroorzaken. Een lekkende huidbarrière is ook gelijk aan een droge huid, omdat huidvocht verdwijnt. Als je met eczeem komt, gaat het daarom over het herbouwen van de natuurlijke barrière van de huid.

Voordelen van de producten van ASTION PHARMA:

  • Beschermt de huid tegen bacteriën
  • Behandelt eczeem en herbouwen de barrière van de huid
  • Behoudt het natuurlijke vocht van de huid zodat de huid niet uitdrogen.

Er zijn een groot aantal verschillende productseries op basis van Dermadexin. Voor de behandeling van eczeem, bijvoorbeeld, op ASI, Skin Cure, Asatie Hand Cure en Asation Face Cure.

Astie Pharma kan worden gebruikt door zowel kinderen als volwassenen

Als je kinderen hebt, kun je dat waarschijnlijk erkennen dat eczeem op zijn minst niet leuk is. Voorbeeld In totaal 28% van de exemplede problemen met slapen 's nachts Vanwege hun eczeem. Als ouder kunt u echter uw kinderen van Itchy Exemine sparen met producten uit ASTION PHARMA. De producten kunnen door volwassenen en kinderen tot 0 jaar worden gebruikt. Echter, ASTION Pharma Skin Cure, Face Cure en Hand Cure kan alleen door volwassenen en kinderen worden gebruikt in meer dan 2 jaar.

Als u twijfelt of u of of uw kind een crème of niet kan verdragen of niet, kunt u altijd de room in een klein gebied de eerste keer proberen. Als u binnen 24 uur geen reactie op de huid ervaart, kunt u het product eenvoudig gebruiken zonder zorgen.

Of u nu een kind of een volwassen bent, het is een goed idee om uw behandeling van eczeem aan te vullen met andere zorgzame producten. Astie Pharma heeft een grote selectie van zorgproducten die puur verwennen voor de huid. De crèmes hebben bijvoorbeeld een vetpercentage van maximaal 70, waardoor ze een voor de hand liggende keuze zijn tegen eczeem en een droge huid.

Wanneer een crème een veel vetpercentage heeft, is het preventief voor eczeem, omdat het de huid drogen tegenkomt. Daarom kunt u met voordeel een zorgzame room ochtend en avond gebruiken - vooral wanneer het eczeem in uitbarsting is.

Bij nulallergie onderhandelen we exclusief producten waar alleen het beste goed genoeg is. Daarom kunt u uzelf en uw huid natuurlijk verwennen met producten van Astie pharma. met ons.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter