Zeg nee tegen allergieën met een allergievriendelijke gezichtscrème – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Zeg nee tegen allergieën met een allergievriendelijke gezichtscrème

Wanneer we crèmes gebruiken met schadelijke chemische stoffen, zal ons immuunsysteem proberen ze uit het lichaam uit te werpen, en dit proces kan resulteren in allergische reacties. Hoewel crèmes nooit 100% hypoallergeen kan zijn omdat het anders is waar onze lichamen op reageren, vermindert u het risico op allergische reacties aanzienlijk door crèmes te kopen zonder schadelijke chemische stoffen. Hieronder hebben we een aantal van de beste allergievriendelijke facemes op de markt verzameld, die allemaal allergie zijn veroorzaakt, zodat u inzicht kunt krijgen in hoe een allergievrije room een ​​verschil kan maken voor u.


Wat betekent dit dat een product allergie is veroorzaakt?

Producten die allergie zijn die veroorzaakt zijn, zijn zowel huid als hypoallergeen, die geen parfums of hormoon-verstoringen bevatten.


Ivy Aïa Face Cream met Provitamin B5

Deze crème uit Ivy Aïa, die 100% veganistisch is, is een ongelooflijk populaire hypoallergene gezichtscrème, en dit is te wijten aan de beschermende en hydraterende eigenschappen, maar ook de gunstige prijs.


De gezichtscrème bevat provitamine B5, die wordt geconverteerd naar B5-vitamine in de huid, die de huid kalmeert en verlicht en veel intens vocht toevoegt. Deze crème kan door iedereen worden gebruikt met een normale of gecombineerde huid, en het moet gewoon worden toegepast op het gezicht 's morgens en' s avonds. De consistente crème is zijdezacht en wordt snel opgenomen in de huid, zodat u de onaangename kleverige sensatie in het gezicht vermijdt, waaruit sommige crèmes vaak er één met verlaten. Wanneer deze crème zoveel voordelen heeft, kan het moeilijk zijn om te geloven dat het slechts 59 kronen is - maar het doet het en je kunt het recht vinden hier


Ecooking dagcrème

Deze prachtige dagcrème uit Ecooking is perfect voor u die een crème met anti-agentschappen willen.

Deze dag is crème veganistisch en voorkomt door het ingrediënt hyadisine, dat de huid, veroudering en fijne lijnen gladt, en geeft het dan tegelijkertijd intensief en zorg. De crème bevat bovendien de trechter, die ook helpt om de huid jeugdige volheid te geven. De crème is super heerlijk op zichzelf, maar als een bonus komt het in de beste glazen pot die je kunt hergebruiken voor opslag als je al Cremen gebruikt - super goed doordacht! Je zult het vinden hier.


Huidovertuigingen verfraaien gezichtscrème dag en nacht

Deze voedende en voedende dag en nachtcrème van huidovertuigingen is bedoeld voor alle huidtypes en laat uw huid briljant achter.

De crème bevat hyaluronzuur dat de huid binnenkomt en herstelt het natuurlijke vochtbalans, terwijl de huid gladde. Bovendien bevat de crème ook vitamine E, bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon, evenals Sheamer, die de celvernieuwing in de huid verhoogt. Deze crème verlaat je huid vers, zacht en bevuild - ja, eigenlijk briljant - geeft je een gezonde en heerlijke uitstraling. Deze dag en nachtcrème staat voor een super goede prijs, benadrukken dat deze crème echt voor is allemaal. Cremen van huidovertuigingen die je kunt vinden hier.


Derma Eco Woman 24h Facial Cream voor normale huid

Deze crème van Derma, die een slimme pomp heeft die het ongelooflijk gemakkelijk maakt om de crème af te geven, behoudt de elasticiteit van je huid en dus je jeugdige buitenkant.

De gezichtscrème die is ontworpen voor de normale huid is aangesloten op alles wat uw huid nodig heeft, zoals aloë vera, vitamine E en oliën, waardoor u uw huid de klok rondzorgt en beschermt. Derma Eco Woman 24h Face Cream is aanbevolen door de Consumer Council Think Chemistry Evenals Astma Allergy Nordic en, naast het zijn van allergie gecertificeerd, zowel gecertificeerd door Ecocert en het Swan-label. Alsof het niet genoeg zou moeten zijn, dan is de verpakking van het product 100% recyclebaar, zodat u met nog beter geweten de crème in de mand kunt gooien. Je zult de cremen vinden hier


Nijl land droge huid

Deze gezichtscrème uit Nile Land is ongelooflijk hydraterend en vooral geschikt voor u die een droge huid hebben.

Ben je moe van de droge en strakke huid in het gezicht, je zou je zeker moeten proberen met deze crème die extra voedend en hydraterend is. De crème die moet worden toegepast op 's ochtends en' s avonds komt echt je huid voor de redding omdat het gevuld is met goede B-vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur, wat je huid zorgt. Bovendien bevat het ook tal van oliën en shea en manganusboter die je huid zacht en heerlijk verlaat. Ben je duidelijk om iets goeds voor je huid te doen, dus vind je de gezichtscrème hier.






Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter