Release af met wandeljaar op innerlijke delen met actief door Charlott – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Release af met wandeljaar op innerlijke delen met actief door Charlotte

Wrijf je dijen tegen elkaar? Geen probleem met Zorg voorzichtig van Active door Charlotte!

De spray van actief door Charlotte is allergie veroorzaaktDus je moet niet nerveus zijn over het krijgen van allergische reacties wanneer het gebruik is. Daarom bevat het product geen parfum, dus u ruikt u niet als een parfumafdeling als u het product verschillende plaatsen op het lichaam gebruikt.

Veel vrouwen hebben specifiek in zomerproblemen met roodheid of wonden tussen de dijen omdat de innerlijke delen tegen elkaar wrijven.
Take Care Spray van Active door Charlotte is het wonder hiertegen als je nog geen manier hebt gevonden om dit te voorkomen. Het enige dat u hoeft te doen is het op de innerlijke gevallen spuiten, het een beetje smeren en laat het dan drogen. Het product legt als een dunne huid op de innerlijke delen, zodat de hond niet geïrriteerd wordt door de wrijving die weet dat de dijen tegen elkaar wrijven. Je kunt daarom rondrennen met jurk, rok, korte broeken of andere, zonder fietsen shorts of dergelijke persoonlijk te hoeven nemen.

De Take Care Spray kan ook worden gebruikt voor training.
Bij het trainen is er ook vaak wrijving tussen verschillende delen van het lichaam, die roodheid of in het ergste geval triggert. Gebruik de spray in de blootgestelde gebieden, tussen de dijen, op de tepels, bij de bh of onder de armen. Dit plaatst opnieuw een dunne huid op de huid, die roodheid door wrijving verlicht.

Zorg voorzichtig van Active door Charlotte Is daarom een ​​echt goed product of je in de zomer uitoefent of gewoon wint van fietsende shorts. Er zijn geen gevaren voor allergische reacties met dit product, dus het is gewoon om het product op de geselecteerde gebieden te spuiten, zodat u roodheid vermijdt.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter