Gezonde huid in een Corona-tijd - 7 Goed advies! – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Gezonde huid in een Corona-tijd - 7 Goed advies!

Coronavirus heeft in deze mate onze gewoonten veranderd. We lopen de hele tijd handen en vaak met producten weten we niet de inhoud van. We wassen overal waar we komen, nogmaals vaak met zeep, we zouden niet eens thuis gebruiken.

Hier zijn 7 Goed advies van Zero Allergy Doctor Kaspar Nielsen om je huid gezond te houden in een tijd van frequente wastafel en handprit.

  1. Zorg ervoor dat je een held gebruikt Allergiri zeep met een hoog gehalte aan hydraterende stoffen. Breng een kleine fles handzeep en een handcrème. Precies zoals je het kunt doen met hand prit.

  2. Gebruik lauwwarmwater om bekken te wassen. Zeer heet water droogt de huid uit en verwijdert de natuurlijke beschermende oliën en erg heet water is niet effectiever. Wees zacht wanneer je wassen voor het niet beschadigen van de huid.

  3. Veeg je handen grondig maar zorgvuldig. Je kunt het kloppen en ontluchten om te drogen wanneer mogelijk. Vergeet niet dat natte handen magneet zijn voor vuil en bacteriën. Papieren servetten zijn prima, maar hetzelfde is handdoeken zolang je je herinnert om ze te veranderen, zodat ze schoon en droog zijn.

  4. Gebruik een goed allergifri moisturizer Na elke wastafel. Maak het een gewoonte. Gebruik crème in plaats van lotion. Lotion bevat veel water en dit kan daadwerkelijk leiden tot verdere winning van water uit de huid. Een goede moisturizer betekent dat uw huid sneller zijn beschermende barrière-functie herstelt.

  5. Gebruik handschoenen als het koud is. Handschoenen beschermen de huid ervan uit te drogen van het weer en de wind, en ze blijven eigenlijk ook vocht en verlengen het effect van uw handcrème.

  6. Varieert uw handhygiëne. Schakel tussen het gebruik van water en zeep en handprit. Het kan een heel goede oplossing zijn, maar zorg ervoor dat je ook voor de hand prit kiest zonder allergenen.

  7. Onthoud ook de rest van je huid. Er is nu veel focus op de handen, maar de rest van het lichaam heeft ook een gezonde huidbarrière nodig. Dus wees goed in jezelf en gebruik goede allergi-producten.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter