Herrels zijn een van de meest duurzame merken in Denemarken – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Herrels zijn een van de meest duurzame merken in Denemarken

Herrelam schoonheidsproducten

De producten van Urlam.Zoals je hier op de pagina vindt, iedereen vanuit hun Perfume-serie. Geen parfumserie is een parfumvrije productlijn bestaande uit producten die hydraterende aloë vera en glycerol bevatten. De producten uit deze serie zijn allergie gecertificeerd en organisch gecertificeerd, en ze zijn ideaal voor mensen die parfums in hun schoonheidsproducten willen vermijden of die parfumallergieën hebben. U kunt op deze producten op deze producten op een extra goed geweten klikken, omdat de verpakking van de producten wordt vervaardigd met veel aandacht voor het milieu.

In de serie vindt u, zoals iets speciaals, producten die zijn ontworpen voor baby's zoals UTERBER GEEN PARFUME BABY - All-Over Wash, geen parfumbaby - zinkcrème en geen parfumbaby - bodylotion. Het zijn alle producten die zacht zijn voor de delicate huid van uw kind, en dan maakt u zich geen zorgen over parfum of schadelijke stoffen.

Urtekram is een van de meest duurzame merken in Denemarken en hun schoonheidsproducten die behoren onder hun merk Urbard-schoonheid zijn natuurlijk en geëtiketteerd in overeenstemming met Veganistische Vereniging en Organisch gecertificeerd door Ecocert. Herrels hebben verschillende reeks schoonheidsproducten en sommige van deze zijn ook allergie gecertificeerd en hebben eerlijke handelsmarkering. Herrels schoonheidsproducten bestaan ​​uit beide producten voor haar en producten voor de huid, en ze bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, Sheamor en Jojoba-olie.

Onder de gemeenschappelijke producten in de No Perfume-serie vindt u zowel verschillende haarverzorgingsproducten zoals shampoo en conditioner, evenals lichaamsverzorgingsproducten zoals Body lotion, deodorants en handcrèmes. U vindt dus enkele van de meest elementaire producten die deel moeten uitmaken van elke routine voor de huid en haarverzorging. U kunt dus gemakkelijk veel van de parfumbevattende schoonheidsproducten vervangen die u vrijwel elke dag gebruikt, met producten van kruidenkader die geen parfum of schadelijke stoffen bevatten. Het is zowel geweldig voor jou en je kind.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter