Onze 3 beste winterraad voor uw huid – Nulallergi.dk
Meteen naar de content

Persoonlijke service

Gratis verzending boven 80 euro

Klantenservice

Onze 3 beste winterraad voor uw huid

Hier krijg je onze 3 beste advies over hoe je tijdens de winterperiode goed voor je huid kunt zorgen.

1. Denk aan hoe je je huid in dagelijks behandelt. Was de huid niet met ontvettend zeep en was niet vaak te heet water. Pas ook op met de lange warme baden. Overweeg koud of lauw water voor gootsteen, milde zeep en gebruik soms hand-prit in plaats van zeepwas - het is milder en meer zacht voor de huid.

2. Zorg ervoor dat u het natuurlijke vocht van uw huid behoudt. Uw huid heeft vocht nodig om een ​​sterke barrière te vormen voor externe invloeden. Daarom moet de huid worden geleverd met een laag vetten en waterbindende moleculen, zodat het natuurlijke vocht wordt bewaard. Gebruik daarom een ​​goed allergi-mesh. U voorkomt aldus eczeem en drogen, vaak kunt u zelfs licht eczeem op deze manier behandelen.

3. Vermijd allergene chemicaliën. Het is belangrijk dat je weet wat je op lichaam en handen en in je gezicht smeert. Natuurlijke, veganistische of biologische inhoud betekent niet dat de producten geen allergieën kunnen veroorzaken. In feite zijn de overgrote meerderheid van allergenen vrij natuurlijke dingen zoals bloemen, planten en andere natuurlijke extracten. Critical zijn en zorg ervoor dat uw zorgproducten voldoen aan de moeilijkste allergiecertificering.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Levering 3-4 dagen

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Gratis verzending boven 80 euro

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

Gratis verzending boven 80 euro

på dine allergivenlige produkter